UK Naudas krājējs PTP04715

16,99€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mazā krājkasīte, kas palīdzēs jums rūpēties par saviem ietaupījumiem. Cūciņa ir izgatavota no plastmasas, un tai ir smaidoša sejiņa, taurenītis zem kakla, galvassega un spārniņi. Saskaņā ar ķīniešu tradīcijām cūka ir pārpilnības, laimes un prieka zīme. Tā ir arī ideāli piemērota naudas krāšanai!
Izglītība taupīt naudu jau no mazotnes noteikti atmaksāsies vēlākos gados. Vienmēr ir patīkami izvilkt kuponus melnajā stundā, un cūciņa labprāt sekos līdzi jūsu naudai. Šai apburošajai cūciņkastītei ir daudz vietas, lai jūsu bērns varētu priecāties par naudas krāšanu, tā ir noturīga pret kritieniem un skaista, un tā palīdzēs jūsu bērnam attīstīt labus mazos finanšu paradumus.

\r

\r

Cūciņas krājkasītes izmērs:
- 14 x 11 x 10 cm

\r

Apraksts:
- Cūciņas krājkasītē var ievietot visu veidu monētas, banknotes


- cūciņas krājkasīte nodrošinās drošu glabāšanu, cūciņas krājkasītes materiāls ir izturīgs un nesalaužams
- labi ieradumi - mācīt bērniem naudas vērtību ir svarīgi jau no viņu augšanas sākuma. Šī burvīgā bērnu cūciņa ir lielisks veids, kā izrotāt sava mazuļa istabu un vienlaikus iemācīt viņam katra centa vērtību!
- forša dāvanas ideja - cūciņu var izmantot kā dāvanu ar naudas ziedojumu iekšpusē, forša dāvanas ideja dzimšanas dienā, dzimšanas dienā, 18. dzimšanas dienā!

\r

Dāvinot bērnam cūciņu krājkasīti, jūs varat nostiprināt un attīstīt viņa finanšu izjūtu un prasmes jau no mazotnes, kamēr viņš vēl aug.
veikals piedāvā plašu šāda veida naudas taupīšanas aprīkojuma klāstu: bankomāts, cūciņa, cūciņa krājkasīte, auto.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 132996
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT