Lielbritānija Rozā metāla kases slēdzene PTP04714

Lielbritānija Rozā metāla kases slēdzene PTP04714
Padidinti+
3,99€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Metāla naudas kaste būs neaizstājama, lai iemācītos taupīt un uzkrāt naudu. Metāla naudas kaste ar piekaramo slēdzeni un atslēgu ir ideāli piemērota monētu, banknošu iemešanai kārbā, lai uzkrātos kaut kam, par ko sapņojat, ko vēlaties.
Metāla kārbiņā ir caurums, kurā ievietot naudu, un tai ir piekarināta piekaramā atslēga ar 2 atslēgām, lai jūs varētu izņemt savus uzkrājumus, kad tas ir nepieciešams, un paturēt vienu krājkasi rezervē zaudējuma gadījumā. Krāsainā skārda ir estētiska un izgatavota no spīdīga metāla ar apdrukātu jautru dzīvnieku grafiku.
Mēs bieži vien pat neaizdomājamies, cik patīkami ir ievietot skārdenē nelielas monētas, piemēram, kas palikušas no kabatas naudas, no pirkumiem, vai vienkārši ielikt tajā kabatas naudu un, kad tā piepildīsies, priecāties par skaisto naudas summu, kas ļaus mums iegādāties kaut ko savu sapņu. Ir labi apzināties, ka nedrīkst taupīt uzkrājumus:)

\r

Cūciņas izmērs:
- Augstums: 6 cm
- Diametrs: 8 cm

\r

Ietver:
- cūciņu krājkasīte
- piekaramo slēdzeni
- 2 atslēgas

\r

Dāvinot bērnam cūciņu krājkasīti, jūs varat nostiprināt un attīstīt viņa finanšu izjūtu jau no mazotnes, kamēr viņš aug. Krāsainā skārda noteikti patiks mazuļu gaumei Naudas maks ir ideāli piemērots kā neliela dāvana jebkuram bērnam. Izstrādājums ir iepakots caurspīdīgā folijā.
"Veikals "" pārdod visdažādākos naudas krājamos: bankomātus, skārdenes, naudas krājamos, auto krājamos un daudzus citus.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 132997
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT