RMZ Trase tumsā 157el.

-17%
RMZ Trase tumsā 157el.
Padidinti+
14,99€
17,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Tumši izgaismota trase 157el.\r \r Apgaismots skrejceļš ar pievienotu cilpu un auto ir piemērots bērniem no 3 gadu vecuma. Trases ir elastīgas, un tās var izkārtot jebkurā kombinācijā, pagriezt, pacelt, pārkārtot, kā arī to var darīt ar braucošu mašīnu. Turklāt trases ir fluorescējošas un spīd tumsā. Komplektā iekļautajam transportlīdzeklim ir LED apgaismojums, kas rada pārsteidzošu efektu, braucot tumsā. Transportlīdzekli darbina 2 x AA 1,5 V baterijas (nav iekļautas komplektā). Lai iedarbinātu transportlīdzekli, vienkārši nospiediet pogu uz jumta.\r \r Sacensības ir sākušās.\r \r - Kopējais trases garums 298 cm,\r - automašīnas izmēri ir aptuveni 10 cm x 5,5 cm x 5,5 cm,\r - trase ir aptuveni 88 cm x 31 cm,\r - iepakojums aptuveni 32 cm x 7,5 cm x 27,3 cm.\r - 157 sliežu ceļa gabali,\r - vagoniņš,\r - Rokasgrāmata.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT