KX 4 automobiļu auto piedzīvojumu šķēršļu josla

-17%
KX 4 automobiļu auto piedzīvojumu šķēršļu josla
Padidinti+
14,99€
17,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Ugunsgrēks, negadījums vai varbūt kokā iesprūdis kaķis? Palīdziet policijas un ugunsdzēsēju ekipāžām laikus sasniegt galamērķi. Pretēji šķietamajam, esi uzmanīgs - ceļš ir pilns pārsteigumu un šķēršļu. Tikai prasme un veiklība palīdzēs jums sasniegt mērķi. Atceries arī to, ka skolas autobusam ir jānogādā bērni uz skolu laikus un priekšniekam jābūt gatavam svarīgai sanāksmei. Daudzfunkcionālā auto trase būs īsts prieks piedzīvojumu alkstošiem mazajiem pētniekiem. Lai nokļūtu visā ceļā, ir pareizi jāizmanto pogas un slēdži. Šķiet, ka tas ir viegls uzdevums? Tā tikai šķiet. Pārbaudiet to un pārliecinieties paši. Šķērsojot trasi, jūs sagaida daudz šķēršļu zobratu vai paceļamā tilta veidā. Izaiciniet visus un laikus nokļūstiet līdz avārijas dienestiem. Jūs varat būt pārliecināti, ka jautrība nekad nebeigsies. Spēlēšanās ar trasi ir ne tikai fantastisks piedzīvojums, bet arī atbalsta veids bērna pareizai attīstībai un iedarbojas stresa mazināšanai. Bērns ne tikai attīstīs roku prasmes, bet arī vingrinās loģisko domāšanu. Spilgtas, piesātinātas krāsas piesaistīs mazā uzmanību un veicinās rotaļas. Jūs varat būt droši, ka neesam aizmirsuši arī par pašu svarīgāko - bērna drošību rotaļu laikā. Rotaļlietā nav asu elementu, un tā ir izstrādāta, izmantojot augstas kvalitātes plastmasu. Šķēršļu josla ir nebeidzama jautrība visai ģimenei, pilna ar jauniem pārsteigumiem.

Trase;

Policijas automašīna;

Ugunsdzēsēju automašīnas;

Autobuss;

Automašīna;

Trase: 36 x 27 x 20 cm;

Rotaļmašīna: 3,5 x 2 x 2 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT