RMZ MEGA garāža ar paklāju

-31%
RMZ MEGA garāža ar paklāju
Padidinti+
29,99€
42,99€
Ietaupiet: 13,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

MEGA garāža ar paklāju\r Liela interaktīva garāža ar elektrisko liftu, auto trasi un paklājiņu, kas piemērota bērniem no 3 gadu vecuma. Garāžai ir vairāki līmeņi, uz kuriem var nokļūt ar elektrisko liftu. Katrs līmenis ir savienots ar nākamo ar slīdkalniņu automašīnām. Garāžas augšpusē ir panelis ar krāsainām pogām, ar kurām kontrolēt liftu. Sarkanā poga nolaiž liftu uz leju, bet dzeltenā poga to paceļ uz augšu. Nospiežot zilo pogu, atskan policijas, ugunsdzēsēju, ātrās palīdzības un automašīnu skaņas, kā arī auto šaušanas un šaušanas skaņas. Nospiežot zaļo pogu, atskan skaņas signāls. Mirgo arī zilā un sarkanā gaisma uz lifta vadības paneļa.\r Daudzstāvu autostāvvietā ir autostāvvietas, degvielas uzpildes stacija, auto pacēlājs un helikoptera pacēlājs. Rotaļlietu darbina 3 x AA 1,5 V baterijas, baterijas nav iekļautas komplektā. Autostāvvieta ir veidota mērogā 1:64.\r Autostāvvietas funkcijas:\r Apgaismojums - mirgojošas zilas un sarkanas gaismas uz augšējā paneļa,\r - skaņas - policijas, ugunsdzēsēju, ātrās palīdzības, šāvienu un automašīnas skaņas signāla skaņas,\r - lifta nolaišana un pacelšana,\r - amerikāņu kalniņi automašīnām.\r Izmēri\r - Autostāvvietas laukums aptuveni 66 cm x 49 cm x 33 cm,\r - paklājs aptuveni 57,5 cm x 77,5 cm,\r - automašīnas izmēri aptuveni 7 cm x 3 cm x 2,5 cm,\r - simboli apmēram 5 cm,\r - iepakojums izmēri aptuveni 50,5 cm x 37,5 cm x 8,5 cm.\r Komplekta saturs\r Autostāvvietas konstrukcijas elementi,\r - bruģakmens ar ceļiem,\r - divas automašīnas ar metāla virsbūvi,\r - helikopters,\r - septiņas ceļa zīmes,\r - dekoratīvās uzlīmes,\r - vizuālās instrukcijas.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT