L-Toys Tālvadības pults vadāma dzeltena ātrā palīdzība ar gaismām

-19%
L-Toys Tālvadības pults vadāma dzeltena ātrā palīdzība ar gaismām
Padidinti+
29,99€
36,99€
Ietaupiet: 7,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Demontējama dzeltena ātrā palīdzība ar gaismām

\r

Laipni lūgti aizraujošajā neatliekamās palīdzības dienestu pasaulē, kur katrs bērns var kļūt par varoni! Iepazīstinām ar tālvadības pults vadāmo dzelteno ātrās palīdzības mašīnu - īstu izklaidi medicīnas dienestu un ceļu satiksmes pasākumu cienītājiem.

\r

Šis reālistiskais ātrās palīdzības mašīnas modelis nav tikai rotaļlieta, tā ir neaizmirstama pieredze. Dzeltenā ātrās palīdzības mašīna ir rūpīgi atveidota tā, lai izskatītos kā īsta ātrās palīdzības mašīna. Bet tas vēl nav viss! Mūsu ātrā palīdzība ir aprīkota ar gaismas un skaņas efektiem, kas piešķir autentiskumu. Mirgojošas gaismas un reālistiskas sirēnas skaņas ieved jūs darbības un glābšanas darbu virpulī. Tā ir aprīkota ar gumijas riteņiem saķerei uz ceļa.

\r

Labākais ir tas, ka ātrās palīdzības automašīnas durvis var atvērt, lai bērni varētu iejusties glābēja lomā un veidot savus scenārijus. Tas ir ne tikai jautri, bet arī māca empātiju un izpratni par medicīnas dienestu svarīgo lomu.

\r

Komplektā ir iekļauta tālvadības pults, lai ātro palīdzību varētu viegli un precīzi vadīt. Tas garantē ne tikai izklaidi, bet arī koordinācijas prasmju un radošuma attīstību.

\r

Izveidojiet autentisku neatliekamās palīdzības darbību un radiet pārsteidzošus stāstus ar tālvadības pults vadāmo ātro palīdzību. Tā ir kas vairāk nekā rotaļlieta - tā ir izglītojoša un aizraujošs ceļojums dzīvības glābšanas pasaulē. Iepazīstieties ar mūsu klāstu un pievienojieties darbībai jau tagad!

\r

Paketes izmēri:

\r

37 cm x 19 cm x 13 cm

\r

Ambulatora izmēri:

\r

22 cm x 11,5 cm

\r

Dialoga vadības paneļa izmēri:

\r

17 cm x 11 cm

\r

Tas ir CE sertificēts un atbilst standartam EN71. Piemērots bērniem, kas vecāki par 6 gadiem.

\r

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134284
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: ātrā palīdzība
  • Vecums: gadi: 6+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT