JOK tālvadības pults sporta auto BMW Z4 1:24 PTP00347 Sarkans

-25%
JOK tālvadības pults sporta auto BMW Z4 1:24 PTP00347 Sarkans
Padidinti+
24,99€
32,99€
Ietaupiet: 8,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

RC automašīnas ļauj attīstīt tādas prasmes kā koncentrēšanās, roku veiklība, ātra domāšana, veiklība, prasme un, pats galvenais, prasme vadīt transportlīdzekļus. RC automašīnas ir lielisks veids, kā izklaidēties kopā ar saviem mīļajiem. Pateicoties šādām spēlēm, bērni var pavadīt vairāk laika kopā ar vecākiem. Šī sporta automašīna ar 4 ātriem riteņiem ir sapnis gan maziem, gan lieliem faniem. Sporta automašīna ir licencēta 1:24 mērogā, un tai ir tālvadības pults, ar kuru ieslēdz automašīnu. Licencētais BMW neapšaubāmi ir asfalta karalis. Šis veiklais aizmugures riteņu piedziņas automobilis pārsteigs pat visprasīgākos sporta līdzjutējus. Tam ir skaisti vieglmetāla diski, atsperes un racionāls, sportisks siluets. Tam piemīt rūpīga meistarība un precīza īsta automobiļa detaļu atdarināšana. 27 MHz tālvadības pults nodrošina braukšanu uz priekšu, atpakaļgaitu, pagriezienu pa labi un pa kreisi. Komplekts ir iesaiņots ļoti jaukā, krāsainā kastītē, kas ir ideāli piemērota dāvināšanai.

Plastmasas virsbūve nodrošina racionālu transportlīdzekļa formu;

Priekšējie lukturi sensacionālam braukšanas efektam;

gumijas riepas ar skaistiem sudraba diskiem;

aizmugurējo riteņu piedziņa;

Daudzfunkcionāla radio tālvadības pults pilnīgai transportlīdzekļa vadībai;

Riteņu regulēšana;

3 x 1,5 V AA tipa automašīnas akumulators (nav iekļauts);

2 x 1,5 V AA tipa tālvadības pults (nav iekļauta komplektācijā);

Izmēri: 18 x 8,5 x 5 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 91461
  • Ražotājs: JOK
  • Tematika: vieglā automašīna
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT