L-Toys Ugunsdzēsēju brigāde ar kāpnēm Tālvadības modelis

-15%
L-Toys Ugunsdzēsēju brigāde ar kāpnēm Tālvadības modelis
Padidinti+
29,99€
34,99€
Ietaupiet: 5,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Demontējams ugunsdzēsēju dienesta modelis ar kāpnēm

\r

Laipni lūgti aizraujošajā glābšanas dienestu un varonīgas rīcības pasaulē! Iepazīstinām ar tālvadības pults vadāmu ugunsdzēsēju auto ar regulējamām kāpnēm - rotaļlietu, kas ne tikai izklaidē, bet arī izglīto un iedvesmo.

\r

Mūsu ugunsdzēsēju mašīna ir kas vairāk nekā rotaļlieta. Tā ir vairāk nekā tikai mašīna, tai ir regulējamas kāpnes, lai bērni to varētu gan pacelt dažādos augstumos, gan salocīt, kad nepieciešams iejaukties. Kāpnes var arī pilnībā noņemt no ratiņiem, tādējādi paplašinot rotaļu un radošuma iespējas.

\r

Bet tas vēl nav viss! Mūsu ugunsdzēsēju automašīnai ir arī iespaidīgi gaismas un skaņas efekti, kas nodrošina papildu autentiskumu. Mirgojošas gaismas un reālistiskas sirēnas skaņas rada aizraujošu glābšanas akcijas atmosfēru un ļauj bērniem justies kā īstiem varoņiem.

.\r

Glābšanas automašīnai ir gumijas riteņi, kas nodrošina lielisku saķeri un stabilitāti uz dažādām virsmām. Komplektā ir iekļauta tālvadības pults, kas nodrošina vieglu un precīzu kravas automašīnas vadību.

\r

Šī rotaļlieta ir ne tikai izklaides avots, bet arī iespēja mācīties un augt. Tā māca empātiju, izpratni par glābšanas dienestu lomu un varonības garu. Tā ir lieliska dāvana mazajiem sapņotājiem, kuri vēlas aizsargāt citus un glābt pasauli.

\r

Piedzīvojiet ceļojumu glābšanas un varonīgas rīcības pasaulē ar tālvadības pulti vadāmo ugunsdzēsēju auto. Tā ir kas vairāk nekā rotaļlieta - tā ir mācīšanās, iedvesma un aizraujošs piedzīvojums! Apskatiet mūsu piedāvājumu un pievienojieties darbībai!

\r

Paketes izmēri:

\r

41,5 cm x 19 cm x 13 cm

\r

Kravas izmēri:

\r

21 cm x 14 cm

\r

Pults izmēri:

\r

17 cm x 11 cm

\r

Tas ir CE sertificēts un atbilst EN71. Piemērots bērniem, kas vecāki par 6 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134268
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: uguns
  • Vecums: gadi: 6+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT