L-Toys Tālvadības RC pasažieru lidmašīna balta

-17%
L-Toys Tālvadības RC pasažieru lidmašīna balta
Padidinti+
19,99€
23,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Pasažieru RC lidmašīna ar tālvadības pulti + tālvadības pults

\r

Mēs aicinām mazos aviācijas entuziastus izmēģināt mūsu tālvadības pults vadāmo pasažieru lidmašīnu. Šis unikālais modelis ir ideāli piemērots rotaļām un mācībām, apvienojot jautrību un vadības prasmes

.\r

La lidmašīna tiek vadīta ar īpašu tālvadības pulti (tālvadības pulti darbina divas AA 1,5 V baterijas (nav iekļautas komplektā)). rotaļlieta tiek darbināta ar trim AA 1,5 V baterijām (nav iekļautas komplektā), tāpēc to var intuitīvi un viegli vadīt. Modelis var pārvietoties uz priekšu, atpakaļ, pagriezties pa labi un pa kreisi, padarot braukšanu pa gludām virsmām par prieku.

\r

Mūsu tālvadības lidmašīna ir izgatavota no izturīgas plastmasas baltā krāsā, kas nodrošina izturību un estētisko izskatu. Tā ir lieliska rotaļlieta, kas attīsta bērnu roku veiklību un koordinācijas prasmes, vienlaikus sniedzot viņiem daudz jautrības un aizrautības.

\r

Komponenti:

\r

- RC lidaparāts

\r

- Pilota vadības ierīces

\r

La lidaparāta izmēri:

\r

30,5 cm x 34 cm

\r

Pilota izmēri:

\r

24 cm x 13 cm

\r

Somas izmēri:

\r

43,5 cm x 28 cm x 7,5 cm

\r

Tā ir CE sertifikāts un atbilst EN71. Rotaļlieta ir piemērota bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134263
  • Ražotājs: L-Toys
  • Tematika: cits
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT