RMZ SPRINT Crawler ar kameru 1:14

54,99€
82,99€
Ietaupiet: 28,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Apraksts\r Sprint Clawler ar 1:14 kameru\r \r Stumjams apvidus automobilis ar pievienotu augstas kvalitātes kameru bērniem no 6 gadu vecuma. Transportlīdzeklis pārvietojas uz priekšu, atpakaļ, pagriežas pa kreisi un pa labi, pārvar šķēršļus un viegli tos pārvar. Gumijas neslīdošās riepas, amortizatori, priekšējie un aizmugurējie bamperi un atsaucīga stūres iekārta ievērojami uzlabo braukšanas kvalitāti. SUV ir aprīkots ar augstas kvalitātes Wi-Fi kameru ar iespēju ierakstīt un fotografēt, kā arī uzraudzīt kameru reāllaikā. Clawler darbina 7,4 V akumulators, akumulators iekļauts komplektā. Tālvadības pulti darbina 2 X AA 1,5 V baterijas, baterijas nav iekļautas komplektā.\r \r Transportlīdzekļa specifikācijas:\r - 4x4 piedziņa,\r - 2,4 GHz tālvadības pults,\r - augstas kvalitātes Wi-Fi kamera ar reāllaika informāciju\r - fotografēšanas iespējas,\r - transportlīdzeklis pārvietojas visos virzienos (priekšā, aizmugurē, pa labi, pa labi, pa labi, uzkāpjot),\r - neslīdošas riepas,\r - amortizatori transportlīdzekļa priekšpusē un aizmugurē,\r - priekšējie un aizmugurējie bamperi,\r - jutīga stūrēšana,\r - metāla virsbūve,\r - jaudīgs 7,4 V akumulators,\r - regulējams stūres mehānisms,\r - maksimālais ātrums aptuveni 30 km/h.\r \r Izmēri\r - Transportlīdzekļa izmēri aptuveni 31 cm x 14 cm x 21,5 cm,\r - iepakojuma izmēri aptuveni 35 cm x 16 cm x 25,5 cm.\r \r Komplekta saturs\r - VIEGLAIS APVIDUS AUTOMOBILIS,\r - 2,4 GHz tālvadības pults,\r - USB uzlādes kabelis,\r - 720P kamera,\r - 7,4 V akumulators,\r - tālruņa rokturis,\r - skrūvgriezis,\r - lietotāja rokasgrāmata.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133623
  • Ražotājs: RMZ
  • Tematika: džipi
  • Vecums: gadi: 6+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT