Apvienotā Karaliste Ar žestiem vadāms dinozaurs + pilots RC 2in1 Zyzia Roaring Light Dancing RC0625 BR

34,99€
50,99€
Ietaupiet: 16,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Šis lielais, ar tālvadības pulti vadāmais dinozaurs noteikti iepriecinās ikvienu šo apbrīnojamo radījumu fanu. T-rekss ir viens no niknākajiem mums zināmajiem dinozauriem. Šī miniatūrā versija ir veidota ar reālistiskām detaļām. Dinozauru var vadīt ar tradicionālo RC tālvadības pulti vai ar žestiem, izmantojot skārienekrāna tālvadības pulti. Rotaļlietai ir daudz papildu atrakciju, tāpēc spēlēšanās ar to būs ļoti interesanta un ātri vien nekļūs garlaicīga.

\r

Sastāvā ir:

\r

- Liels dinozaurs,

\r

- RC tālvadības pults,

\r

- Tālvadības pults ar skārienjūtīgo ekrānu,

\r

- uzlādējams 500 mAh 3,7 V,

\r

- USB lādētājs,

\r

- Skrūvgriezis,

\r

- ūdens dozators.

\r

Pārvaldāms ar RC tālvadības pulti

\r

Rotaļlietu var vadīt ar tradicionālo tālvadības pulti. T-Rex ir jāsavieno ar tālvadības pulti - vispirms ieslēdziet tālvadības pulti (nepieciešamas 2 x AA baterijas, nav iekļautas komplektā) un pēc tam ieslēdziet rotaļlietu, nospiežot sarkano pogu starp radījuma priekšējām ķepām.

\r

Pro tālvadības pults funkcijas:

\r

- galvas poga - kustība uz priekšu/atpakaļ (atkarībā no tā, kur nospiežat pogu)

\r

- mugurkaula poga - griešanās,

\r

- olas poga (pa kreisi) - kliedziens, ko pavada "uguns" skaņa,

\r

- olas poga (labajā pusē) ir atbildīga par dejas dziesmu iedarbināšanu, kuru pavadībā dinozaurs izpilda savu priekšnesumu.

\r

Jutīgā tālvadības pults

\r

Staustiņu tālvadības pults ir atbildīga par žestu vadību. Vispirms ir jāaktivizē tālvadības pults (nepieciešamas 2 x AAA baterijas, kas nav iekļautas komplektā) un jāuzliek tā uz rokas, uzliekot lenti uz rādītājpirksta. Tālvadības pults tiek aktivizēta ar ieslēgšanas/izslēgšanas pogu. Pēc tam palaižam dinozauru (ja iepriekš esam izmantojuši parasto tālvadības pulti, mums ir jāieslēdz un jāizslēdz rotaļlieta, lai atiestatītu RC savienojumu). Tālvadības pults ir gatava lietošanai. Dinozaurs pārvietosies atbilstoši mūsu žestiem - ja jūs nolieciet roku uz priekšu, tas virzīsies uz priekšu, ja jūs nolieciet roku atpakaļ, tas virzīsies atpakaļ, dinozaurs griezīsies atbilstoši mūsu roku kustībām. Tas ir ļoti interesants vadības veids.

\r

Zvana un gaismas funkcijas

\r

Zvana un gaismas funkcijas

\r

Izspēli papildina skaņas funkcijas, piemēram, rūcošas vai jautras melodijas, kā arī mirgojošas krāsainas gaismiņas uz T-reksu ģerboņa un sarkani izgaismotas mutes.

\r

Vis tas izskatās iespaidīgi, īpaši aptumšotā telpā.

\r

Krīkšķ un elpo uguni

\r

Pareizam dinozaurim ir jāraud! Tāpēc šis modelis ir aprīkots ar dusmīga dinozaura rūkšanas skaņu. Rēcienu pavada no mutes izplūstošie tvaiki, kas caur sarkano apgaismojumu izskatās kā uguns. Kā panākt šo efektu? Vienkārši pievienojiet ūdeni rezervuārā uz dzīvnieka galvas un nospiediet attiecīgo pogu uz tālvadības pults.

\r

Dinozaura izmēri:

\r

Attālums aptuveni 1,5 m. 25 cm

\r

platums aptuveni 14 cm

\r

garums aptuveni 38 cm

\r

Komplekts ir iepakots krāsainā, estētiskā kastītē, kas ir ideāli piemērota dāvināšanai. Lai iegūtu plašāko ar tālvadības pulti vadāmo rotaļlietu klāstu, apmeklējiet mūsu veikalu. Laipni lūdzam!

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133005
  • Ražotājs: JOK
  • Tematika: dzīvnieki
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT