Lelle Lottie KD98190

-1,25€
Lelle Lottie KD98190
Padidinti+
23,73€
24,98€
Ietaupiet: 1,25€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Loti - pirmā lelle astronoms - pirmā lelle, kas patiešām devusies kosmosā;

Lotija aukstā ziemas vakarā atrada brīnišķīgu vietu, kur vērot zvaigznes;

Tērpusies siltās drēbēs, viņa izmanto teleskopu, lai vērotu debesu plašumus;

Debes ir pilnas spožu zvaigžņu;

Lotijai nav nekā lielāka gandarījuma par krītošo zvaigžņu vērošanu.

Komplektā ietilpst: tumši zila siltināta jaka, kombinezons, iIlgom krekls bez piedurknēm, punktiņota šalle, brūna cepure, izturīgi brūni zābaki, teleskops un statīva stiprinājums, Saules sistēmas kolekcijas kartītes, astronomijas grāmata ar slavenu sieviešu astronomu stāstiem

Ar ko lelles LOTTIE ir īpašas?

Bērniem līdzīgas ķermeņa proporcijas. Lottie leļļu ķermeņa proporcijas atbilst 9 gadus vecas meitenes ķermeņa proporcijām, un tās ir izstrādātas ar psiholoģijas un uztura jomā strādājošu zinātnieku palīdzību. Lottie pārstāv veselīgu pieeju ķermeņa tēlam un ir pozitīvs paraugs. Atbilstoši vecumam. Lottie patīk darīt tās pašas lietas, ko dara īstas viņas vecuma meitenes, un viņai nav svarīgi pēc iespējas ātrāk izaugt. Viņa nelieto kosmētiku un nevalkā augstpapēžu kurpes vai rotaslietas. "Lottie ir tāda pati kā es". Viņa valkā tādas pašas drēbes kā "īsti" viņas vecuma bērni, neatkarīgi no tā, vai tās ir jaukas svētku kleitas, izturīgas drēbes un apavi atpūtai ārā, sporta apģērbs vai dažādi karnevāla tērpi. Viņa rotaļājas un vēlas iepazīt pasauli. Lotija dara to, ko dara "īsti" bērni; vai tās būtu "meitenīgas" nodarbes, piemēram, balets, vai iedomātas tējas ballītes. Viņa nebaidās arī doties ārā, sportot un aktīvi darboties, un viņai patīk tādas aktivitātes kā robotu būvēšana, zvaigžņu vērošana vai fosiliju meklēšana. Viņai patīk karnevāla tērpi - viņa var pārģērbties par karalieni, pirātu vai supervaroni. Lotija pārstāv visus pozitīvos un dažādos bērnības aspektus.

Lotī mudina bērnus sportot un daudz laika pavadīt ārā. Viņas kājas saliecas pāri ceļgaliem, un viņas rokas un kājas var pagriezt gurnos. Lottie galva grozās no vienas puses uz otru, un viņa var veikt pagriezienus, kas ir noderīgi, spēlējoties un veicot vingrošanas un karatē vingrinājumus. Patīkami pieskārienam materiāli un mati. Lottie mati ir izgatavoti no augstākās kvalitātes Saran plastmasas, kam ir zīdaina tekstūra un kas nesaplok. Lottie apģērbs ir izgatavots no materiāliem, kas ir patīkami pieskārienam, un uzmanība ir pievērsta arī detaļām. Lottie drēbēm ir Velcro aizdares, tāpēc tās ir viegli uzvilkt un novilkt. Viņa ir 18 cm gara un var stāvēt uz savām divām kājām, kas ir ļoti noderīgi gan mazām, gan lielām meitenēm. Apbalvojumi. Lottie ir saņēmusi 19 starptautiskus apbalvojumus, tostarp 5 Oppenhem Toy Portfolio Platinum Awards.

Ieteicamais vecums 3+

Ražots Īrijā. Ražots Ķīnā, pēc īpaša pasūtījuma.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT