Lelle Sabrina 40 cm Asi 0515490

-43%
Lelle Sabrina 40 cm Asi 0515490
Padidinti+
59,99€
105,00€
Ietaupiet: 45,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Vinila meitene vārdā Sabrina 0515490 ir vēl viens no 2022 Asi piedāvātajiem jaunumiem. 40 cm meitene ir paredzēta ķemmēšanai, un jebkurš no mūsu bērniem varēs lieliski iejusties friziera lomā.

Vinila lellei ir gari sarkani mati ar taisni nogrieztām bārkstīm. Meitenītes mati ir sasprausti divās simpātiskās cirtās ar ārējām cirtām. Sabrīnai ir lielas zilas acis, ko ieskauj tumšas skropstas un maigi izcelta uzacu kontūra. Tumšais acu ietvars vēl vairāk izceļ meitenes skaistumu.

Sabrīnas sejas vaibsti ir autentiski atveidoti, ar skaistu sejas vaibstiņu, mazu degunu un pilnām spīdīgām lūpām. Meitenītei ir sārti vaigi, ko izceļ sīkas vasaras raibumiņas. Lelle līdz pat mazākajām detaļām atgādina īstu filigrānu meiteni, un tā noteikti patiks daudzām meitenēm, kuras interesējas par modi šādā stilīgā veidā.

Ražotājs ir parūpējies par proporcionāliem izmēriem un ķermeņa daļām, atveidotām līnijām uz rokām, akcentiem uz ceļiem vai precīzām sejas iezīmēm. Sabrina ir pilnībā izgatavota no patīkama pieskārienam vinila. Materiāls ļauj lellei ieņemt dažādas pozas un pašai sēdēt.

Sabrīnai ir balta eleganta kleita ar īsām piedurknēm, tīklveida biksītes un baltas auduma zeķes līdz ceļgaliem. Komplektā viņai būs maisiņš un garāki silti zābaciņi. Abi aksesuāri ir izgatavoti no vilnas un rotāti ar sīkām margrietiņām. Modīgi tērptā filigrāna meitene iepriecinās ne vienu vien mazo modes mīļotāju.

Friziermeitene ir iesaiņota elegantā kartona kastītē ar ražotāja logotipu. Izveidotā lelle lieliski noderēs kā dāvana jebkuram gadījumam.

Rotaļlieta drošības apsvērumu dēļ ir paredzēta rotaļām bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Asi uzņēmums specializējas leļļu ražošanā no augstas kvalitātes materiāliem. Visiem izstrādājumiem ir visi CE drošības sertifikāti. Katrs izstrādājums ir radīts tieši Spānijā.

Komplektā ietilpst:

  • 40 cm augsta lelle;
  • eleganta kleita ar izšuvumiem;
  • tīklveida biksītes;
  • baltas zeķes;
  • garākas kurpes ar margrietiņu aplikāciju;
  • rozā soma.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121203
  • Ražotājs: Asi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT