L-Toys Grūtnieces bērnu lelles garo matu aksesuāri

-12%
L-Toys Grūtnieces bērnu lelles garo matu aksesuāri
Padidinti+
14,99€
16,99€
Ietaupiet: 2,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Bērnu leļļu aksesuāri ar gariem matiem

\r

Bērnu leļļu komplekts, ideāli piemērots mazajiem aprūpētājiem un radošo rotaļu cienītājiem! Lellei ir brūni mati un zilas acis, un tā ir tērpta pelēkā pieguļošā kleitiņā, rozā blūzītē un elegantās rozā kurpītēs ar papēžiem.

\r

Šīs lelles interesantākā iezīme ir atveramais vēders, no kura var izņemt mazo mazuļa lelli, nodrošinot vēl lielāku mijiedarbību un izklaidi. Turklāt vēderiņu var mainīt no grūtnieces uz normālu, tādējādi ļaujot īstenot dažādus scenārijus.

\r

Mātes lelles izmēri ir 30 cm x 5 cm x 8 cm. Bet ar to viss nebeidzas! Komplektā ir arī trešā lelle - meitenīte krāsainā kleitiņā, blondīne ar zilām acīm, kuras izmēri ir 10 cm x 3 cm x 4 cm. Un pat vismazākajai lellei komplektā ir savs šarms - tikai 3,5 cm x 0,5 cm x 2 cm.

\r

Papildus komplektā ir daudz aksesuāru, piemēram, ķemme, krūzīte, lelle, vannas pīle, pudelīte, bērnu rotaļlieta, kauls, lācītis vai bērnu krēsliņš ( 13 cm x 8 cm x 9 cm ). Viss komplekts ir pasniegts pievilcīgā kastītē, kuras izmēri ir 33 cm x 6 cm x 25 cm, un tas ir ideāli piemērots kā dāvana mazajiem aprūpētājiem un radošiem bērniem.

\r

Iedvesmojiet sava bērna rūpes, radošumu un iztēli ar šo unikālo komplektu. Spēlēšanās ir ne tikai jautra, bet arī attīsta sociālās un emocionālās prasmes. Iegādājieties ar pārliecību un izbaudiet burvīgos rotaļu mirkļus!

\r

Komplekta sastāvdaļas:

\r

Mātes lelle

\r

-Lelle-meitene

\r

-Bērniņa lelle

\r

- barošanas krēsls

\r

- plastmasas aksesuāri

\r

Lelles izmēri:

\r

30 cm x 5 cm x 8 cm

\r

Mazs lelles izmērs:

\r

10 cm x 3 cm x 4 cm

\r

Mazākās lelles izmērs:

\r

3,5 cm x 0,5 cm x 2 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

33 cm x 6 cm x 25 cm

\r

Produkts ir CE sertificēts un atbilst EN71 standartam.

\r

Izstrādājums ir piemērots bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133805
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT