Apvienotā Karaliste Apburoša lelle 38 cm Rozā mēteli un auskarus ziemas apģērbs PTP04767

-26%
Apvienotā Karaliste Apburoša lelle 38 cm Rozā mēteli un auskarus ziemas apģērbs PTP04767
Padidinti+
19,99€
26,99€
Ietaupiet: 7,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mīlīga garspalvaina lelle, kas tērpusies ziemas modē, iespējams, kļūs par katras mazās meitenes mīļāko draudzeni. Lellei ir brūni viļņaini mati, kurus var ieveidot skaistās frizūrās. Viņai ir pūkainas ausis, mīksts rozā mētelītis uz rumpja un sudraba stepētas bikses uz kājām!

Jas kājas rotā mežģīņu augstpapēžu apavi! Stils ir augstākās klases : )

Lellei ir kustīgas ekstremitātes: rokas un kājas, skaista smaidoša seja ar priecīgām acīm. Lelle ir pilnībā izgatavota no plastmasas, kas nodrošina tās stabilu sēdēšanu. Lelles garos, viļņainos matus var veidot un ķemmēt pēc vēlēšanās. Ar šo modīgo lelli var doties katrā pastaigā, izbraucienā ar ragaviņām, bērnudārzā.

Lelles augstums:
- 38 cm

Lelle, kas iepakota iespaidīgā iepakojumā, ir lieliski piemērota dāvināšanai. Veikalā var iegādāties jaukas mazas lelles, lielas lelles, ķemmējamās lelles, dziedinošās lelles, pasaku lelles, kā arī Bārbijas, Anlilijas un interaktīvās sērijas. Aicinām iepazīties ar piedāvājumu.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133132
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT