Marina Mon Amour 40 cm Marina & Pau lelle 1527

-41%
Marina Mon Amour 40 cm Marina & Pau lelle 1527
Padidinti+
64,99€
109,00€
Ietaupiet: 44,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Ilgmatainā brunete 1527 ir 40 cm gara un vizuāli atgādina īstu meiteni. Marina & Pau zīmola lelle ir kvalitatīva un detalizēti izstrādāta meitene. Marina kļūs par tavu draudzeni, ar kuru tev būs prieks augt kopā. Lelle ir paredzēta ķemmēšanai. Marinai mon Amour ir brūni mati ar bārkstīm. Turklāt viņai uz galvas ir silta galvassega. Leļļu mīļotāji var katru dienu ieveidot viņas matus vai ieveidot tos jaunā frizūrā, lai piešķirtu savai pavadonei pavisam citu izskatu.

Meitenītei ir lielas zilas acis, un viņas skatienu izceļ uzacu aprises un garās skropstas.

Spāņu lelle ir pilnībā izgatavota no vinila. Vinils ir gluds un patīkams pieskārienam, tāpēc lelles ķermeņa daļas atgādina gludu ķermeni. Marinai ir kustīgas rokas un kājas, tāpēc viņa var ieņemt dažādas pozas. Marina sēž un stāv, un viņas izmērs un kustību brīvība padara viņu viegli lietojamu gan zēniem, gan meitenēm.

Lelle ir veidota no augstas kvalitātes materiāla, un viņas stilam ir izmantoti interesanti audumi un modes raksti.

Marina ir ieteicama rotaļām bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Marina ir tērpta adītā trikotāžas tunikā ar garām piedurknēm un bēšas krāsas tauriņu biksēs . Ap kaklu meitene valkā lakatiņu ar tādu pašu rakstu kā šorti, un papildus to noslēdz zili sīkas pumpiņas. Viņas slaidās kājas sedz garākas zeķes un mezgloti brūni zābaciņi. Modes stils lieliski izceļ brunetes skaistumu. Visas drēbes var novilkt, un Marinu var ģērbt no jauna.

Skaistā Marina ir iepakota skaistā, estētiskā kastītē ar ražotāja simbolu. Šis izstrādājums var kļūt par lielisku dāvanu stundām rotaļu, pastaigu vai kopšanas gan mājās, gan ārpus tām.

Marina & Pau ir jauns ģimenes zīmols, kas rada produktus ar lielu mīlestību. Viņu iedvesmas avots ir viņu pašu bērni, tāpēc arī uzņēmuma nosaukums un produktu nosaukumi. Visu produktu klāstu raksturo kvalitāte, tradīcijas un inovācijas. Ražotājam ir plašs leļļu klāsts dažādos izmēros, sākot no bērnu lellēm, manekeniem, kolekcionāriem vai reborn lellēm. Visi izstrādājumi tiek ražoti Spānijas galvaspilsētā Onilā. Mīlīgās lelles ar bērnišķīgām sejas iezīmēm neapšaubāmi kļūs par daļu no jūsu bērnības.

Komplektā ietilpst:

  • 40 cm augsta vinila lelle;
  • trikotāžas tunika ar garām piedurknēm;
  • smilškrāsas bikses;
  • kabatlakatiņš;
  • silta galvas saite;
  • garākas zilas zeķes;
  • mezglotas brūnas kurpes.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121236
  • Ražotājs: Marina & Pau
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT