Tina Natale 42 cm Marina & Pau lelle 0622

-43%
Tina Natale 42 cm Marina & Pau lelle 0622
Padidinti+
59,99€
105,00€
Ietaupiet: 45,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Lelle ar nosaukumu Tina Natale 0622 ir vēl viena skaistule no Marina & Pau sērijas. Meitene ar blondiem matiem ir 42 cm gara un ir viena no lielākajām spāņu leļļu modelēm. Meitenei ir gari, biezi gaiši mati ar bārkstīm, kas ir viļņaini un vaļīgi. Sarkanā galvas lente, kas pabeigta ar ziedu, piešķir papildu eleganci un šiku. Ar Tīnu jūs varat spēlēties kā frizieris, ķemmējot vai piespraužot viņas matus. Drošības apsvērumu dēļ rotaļlieta ir piemērota bērniem vecumā no 3 gadiem.

Zilas acis izceļ garas brūnas skropstas un maiga uzacu kontūra. Lelles acis atveras un aizveras automātiski atkarībā no stāvokļa. Tīnai ir sārti vaigi, spīdīgas lūpas un perfekti izceltas sejas iezīmes. Apaļā seja ir vienkārši apburoša.

Blondīne ir veidota no diviem materiāliem. Galva un ekstremitātes ir izgatavotas no gluda, pieskārieniem patīkama vinila, bet vēderiņš ir pildīts ar mīkstu materiālu. Meitenīte nesēž, bet pozē tikai tad, kad atspiedusies pret kādu priekšmetu.

Elegantais tērps padara meiteni līdzīgu tipiskai kolekcionāra lellei. Viņa ir tērpta sarkanā kleitā ar īsām piedurknēm. Ap vidukli pieg rieztais radījums izceļ meitenes figūru. Kleitas apakšdaļā ir piešūta tilla kārta, kas rotāta ar plīša sarkaniem bumbuļiem. Modes komplektu papildinās balti bufetes šorti un sarkanas ādas kurpes ar smalku sudraba aizdari. Viss tērpa komplekts ir lieliski piemērots blondīnei.

Tīna ir iesaiņota estētiski pievilcīgā kastītē ar ražotāja logotipu. Šādā iepakojumā spāņu lelli var dāvināt jebkuram gadījumam. Ideāla dāvana stundām rotaļu, pastaigu vai kopšanas gan mājās, gan ārpus tām.

Marina&Pau ir jauns ģimenes zīmols, kas rada produktus ar lielu mīlestību. Viņu iedvesmas avots ir viņu pašu bērni, tāpēc arī uzņēmuma nosaukums un produktu nosaukumi. Visu produktu klāstu raksturo kvalitāte, tradīcijas un inovācijas. Ražotājam ir plašs leļļu klāsts dažādos izmēros, sākot no bērnu lellēm, manekeniem, kolekcionāriem vai reborn lellēm. Visi izstrādājumi tiek ražoti Spānijas galvaspilsētā Onilā. Mīlīgās lelles ar bērnišķīgām sejas iezīmēm neapšaubāmi kļūs par daļu no jūsu bērnības.

Komplektā ietilpst:

  • lelle ar mīkstu vēderiņu 42 cm;
  • sarkana eleganta kleita;
  • sarkanas ādas kurpes;
  • bifeļkrāsas šorti;
  • matu siksniņa.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121231
  • Ražotājs: Marina & Pau
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT