Sabrina 40 cm lelle Asi 0516340

-43%
Sabrina 40 cm lelle Asi 0516340
Padidinti+
59,99€
105,00€
Ietaupiet: 45,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Lelle Sabrina 0516340 ir jauns gabals no 2022. gada Asi kolekcijas. Mīļās meitenes garums ir 40 cm, un tai ir gari, brīvi melni mati. Meitenītes matus var ķemmēt, tāpēc mūsu bērns jutīsies kā īsts frizieris. Īpaši reālistiskā un perfekti detalizētā lelle īpaši patiks kolekcionāriem un rotaļu ar lellēm cienītājiem.

Drošības apsvērumu dēļ rotaļlieta ir paredzēta bērniem no 3 gadu vecuma.

Ražotājs ir parūpējies par proporcionāliem izmēriem un ķermeņa daļām, precīziem sejas vaibstiem, atveidotām līnijām uz rokām vai akcentiem uz elkoņiem un ceļgaliem. Lelle visos aspektos atgādina īstu meiteni.

Sabrīnai ir brūnas acis, kas neaizveras. Turklāt viņas acu iestatījumu izceļ garās skropstas un maigā uzacu kontūra. Viņas sīkās rokas un slaidie pirksti, krāsotas lūpas un sārtie vaigi piešķir viņai papildu šarmu. Visas šīs detaļas padara lelli izsmalcinātu.

Spāņu lellei ir kustīgas rokas, kājas un galva, kas ļauj viegli ieņemt dažādas pozas. Vienkārši viegli salieciet lelles kājas, un jūs varēsiet pārliecināties, cik patstāvīgi un stabili viņa var sēdēt. Visa lelle ir izgatavota no augstas kvalitātes vinila, kas ir mīksts un patīkams pieskārienam. Tāpēc Sabrina ir piemērota rotaļām ūdenī un kopīgām peldēm.

Meitenīte ir tērpta ziedu kleitā, kas ir piegriezta pie vidukļa un pabeigta ar volānu. Pavasara stilu papildina balta kažokādas veste un silta galvas siksniņa. Uz meitenes kājām ir baltas zeķubikses un tumši zili zābaki. Modes stils vēl vairāk izcels meitenes skaistumu. Bērns var rūpēties par savu mazuli, apģērbt viņu un visur ņemt līdzi, lai justos kā īsta mamma, kas rūpējas par savu bērnu.

Lelle ir iesaiņota skaistā firmas kastītē, kas pati par sevi izskatās jau izrotāta, tāpēc rotaļlieta būs lieliska dāvana jebkuram mazulim, kurš mīl rotaļu ainas. Rotaļājoties mūsu ezīšiņš mācās atbildību un rūpes par citiem.

Asi ir viens no atpazīstamākajiem Spānijas zīmoliem, kas specializējas leļļu ar skaisti atveidotām sejām ražošanā. Starp piedāvātajiem modeļiem atradīsiet mazuļu lelles ar kokgriezumiem uz galvas matu vietā, ar kurām var spēlēties mazuļi, vannas lelles, meitenes ar gariem matiem ķemmēšanai un daudzas citas. Visas lelles ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, un katram produktam ir visi CE drošības sertifikāti. Lelles ir pilnībā izgatavotas Spānijā.

Komplektā ietilpst:

  • 40 cm augsta lelle;
  • kleita ar volāniem;
  • kažokādas aproce;
  • kažokādas veste;
  • baltas zeķubikses;
  • tumši zili ādas zābaki;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121204
  • Ražotājs: Asi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT