36 cm lelle Sammy Asi 0236620

-33%
36 cm lelle Sammy Asi 0236620
Padidinti+
49,99€
73,99€
Ietaupiet: 24,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Asi zīmola klāstu papildinās meitenīte ar matiem 0236620. Šī simpātiskā melnādainā mazulīte ir 36 cm gara, tāpēc jūs varēsiet viņu ņemt visur līdzi.

Lelle, kurai dots vārds Sammy, ir izgatavota no patīkama pieskārienam vinila. Jaunā dāma var ņemt viņu līdzi vannā, kas rotaļas padara vēl jautrākas. Turklāt pupiņai ir kustīgas rokas, kājas un galva, kas ļauj viegli ieņemt dažādas pozas un patstāvīgi sēdēt. Lelle ir viendzimuma.

Pilna mute un plats deguns piešķir meitenītei šarmu, savukārt skulpturēti iedobumi uz pīšļiem un krokas pie ceļgaliem vai akcentētas sejas iezīmes padara lelliņu reālistisku.

Ar rokām apgleznotās lelles acis ir brūnas, tās izskatās kā īstas un neaizveras. Bebram vārdā Samijs ir melni mati ar bārkšķiem, kas sasieti divās kup enās ar bordo krāsas lentītēm. Ne viena vien meitene Sammijas sabiedrībā ieturēs pēcpusdienas miegu vai paņems viņu līdzi uz draugu mājām vai pastaigā, turklāt viņai būs iespēja iejusties friziera lomā un izveidot lellei sakārtojumu.

Sammy ir tērpta baltā kleitiņā ar īsām piedurknēm, ko rotā neliels ziedu raksts. Kā dekoratīvs elements šai kleitai ir piešūta liela satīna priekšaļa. Turklāt tērps ir papildināts ar elastīgām tīklveida biksītēm. Visas meitenītes drēbes ir noņemamas, lai būtu vēl jautrāk un lai palīdzētu viņai pierast pie ģērbšanās. Apģērbi ir izgatavoti no patīkamiem pieskārieniem audumiem, lai nodrošinātu bērna komfortu.

Pateicoties dažādu rasu lellēm, tiks iepazīstinātas multikulturālisma un rasu daudzveidības tēmas. Šādi atveidota lelle iemācīs jūsu bērnam iecietību :)

Rotaļlieta ir iesaiņota elegantā dāvanu kastītē ar oriģinālu Asi zīmola logotipu, tāpēc tā ir ideāli piemērota kā dāvana jebkuram gadījumam. Šādi izgatavots un iepakots bērns piesaistīs ne viena vien kolekcionāra vai leļļu mīļotāja uzmanību.

Asi zīmols izceļas ar augstu materiālu kvalitāti, precīzu izstrādājumu apdari un gaumīgi izvēlētiem tērpiem. Rūpējoties par mūsu bērniem, Spānijas uzņēmums ir ievērojis visus stingros drošības standartus, par ko liecina iegūtie CE sertifikāti. Visam uzņēmuma ražojumu klāstam tiek veiktas fizikālās, toksiskās un uzliesmojamības pārbaudes. Visas lelles tiek ražotas tieši Spānijā. Ražotājs ir pielicis visas pūles, lai pēc rotaļām ar lelli bērnam paliktu daudz neaizmirstamu atmiņu.

Komplektā ietilpst:

  • 36 cm augsta lelle;
  • ziedu kleita;
  • tīklveida biksītes;
  • divas bordo krāsas matu lentes.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121172
  • Ražotājs: Asi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT