Celia 30 cm lelle Asi 0166540

-38%
Celia 30 cm lelle Asi 0166540
Padidinti+
39,99€
63,99€
Ietaupiet: 24,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Celia 0166540 ir viena no 2022. gada jaunumu lellēm, ko piedāvā spāņu zīmola Asi kolekcija. Viņa ir filigrāna meitene, 30 cm gara, ar gariem viļņainiem blondiem matiem ar bārkstīm. Blondus matus var ķemmēt un ieveidot dažādos veidos. Jūsu bērns jutīsies kā īsts frizieris. Balta cepurīte piešķir frizūrai papildu daudzveidību. Cepure pasargā jūsu lelles galvu no saules stariem, taču tā arī piešķir papildu šarmu visam tēlam. Vasaras frizūru var izmantot dažādos veidos. Ārkārtīgi reālistiskā un perfekti detalizētā lelle īpaši aizraus gan mazus, gan lielus kolekcionārus un leļļu rotaļu cienītājus. Drošības apsvērumu dēļ rotaļlietu ieteicams lietot bērniem no 3 gadu vecuma.

Lelle visos aspektos atgādina īstu meiteni. Ražotājs ir parūpējies par proporcionāliem izmēriem un ķermeņa daļām, precīziem sejas vaibstiem, līniju atveidojumu uz rokām vai akcentiem uz elkoņiem un ceļgaliem. Sēlijai ir zilas acis, kas neaizveras. Viņas sīkās rokas ar slaidiem pirkstiem un sārtie vaigi piešķir viņai papildu šarmu. Šīs detaļas padara lelli vēl reālistiskāku.

Sēlijai ir kustīgas rokas, kājas un galva, kas ļauj viegli ieņemt dažādas pozas. Vienkārši nedaudz salieciet lelles kājas, lai redzētu, cik patstāvīgi un ļoti stabili viņa var sēdēt. Visa lelle ir izgatavota no augstas kvalitātes vinila, kas ir mīksts un patīkams pieskārienam. Tāpēc Celia ir piemērota ūdens rotaļām un kopīgai peldēšanai. Tomēr šādas peldes jānotiek vecāku uzraudzībā, lai nodrošinātu visu mūsu bērnu drošību.

Unikālais, modīgais apģērbs padara meiteni līdzīgu īstai modelei. Viņa ir tērpta a' la džinsa šortos, kas izgatavoti no patīkama pieskārienam auduma, un baltā lina kreklā. Šorti ir aiztaisāmi ar velcro aizdari, kas atrodas apģērba aizmugurē. Elegantās blūzes piedurknes ir apdarinātas ar elastīgām lentēm, lai tās lieliski pieguļ meitenītes rokām. Blūziņu rotā punktiņu raksts. Blūze ir apdarināta ar bēšas krāsas aukliņu, kas izceļ Sēlijas slaido figūru. Lelles vasaras stilu papildina zilas čībiņas, kuras var novilkt no meitenes kājām. Bērns var rūpēties par savu mazuli, apģērbt viņu un visur ņemt līdzi, lai justos kā īsta mamma. Šis Celia modelis noteikti patiks ikvienam bērnam, kuru interesē mode un visa veida stilistika.

Lelle ir iesaiņota skaistā firmas kastītē, kas pati par sevi izskatās jau izrotāta, tāpēc rotaļlieta ir ideāli piemērota kā dāvana jebkuram mazulim, kuram patīk rotaļāties ar ainām. Rotaļājoties mūsu ezīšiņš mācās arī atbildību un rūpes par citiem.

Spānijas zīmols Asi specializējas leļļu ražošanā, kas izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem - mīksta vinila un vilnas oderējuma. Ražojumiem ir visi CE drošības sertifikāti. Lelles ir pilnībā izgatavotas Spānijā. Pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi izgatavotas, tās kalpos ne vienai vien rotaļai.

Komplektā ietilpst:

  • 30 cm augsta meitenīte;
  • balts lina krekls ar savelkamu aukliņu;
  • cigarešu bikses a' la jeans;
  • krāsaina cepure;
  • zilas čībiņas.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121163
  • Ražotājs: Asi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT