Oli lelle 30 cm Asi 0455781

-30%
Oli lelle 30 cm Asi 0455781
Padidinti+
44,99€
63,99€
Ietaupiet: 19,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Spāņu lelle vārdā Oli ir 30 cm gara un izskatās kā īsts bērns. Asi 0455781 meitenīte ir izgatavota ar lielu precizitāti un visām detaļām, kas raksturīgas mazulim. Oli zilās acis ir apgleznotas ar rokām, vairākos slāņos, piesaistot ikviena mazuļa skatienu. Lellei nav skropstu, viņas acis neaizveras, un uzacis ir uzzīmētas. Uz galvas viņai ir izgriezti īsi matiņi, kas imitē tos smalkos matiņus, kas atgādina jaundzimušā mazuļa matiņus.

Nelielā sejiņa un nelielais augums piešķir lellei papildu šarmu, tāpēc viņa kopumā izskatās perfekti. Meitenīte izskatās kā dzīva, pateicoties vismazākajām detaļām, piemēram, līnijām uz rokām, locītavām uz ekstremitātēm vai caurumiem uz elkoņiem un ceļgaliem. Oli ir sīkas rokas ar slaidiem pirkstiem, kā arī sārti vaigi un krāsotas lūpas.

Lelles locekļi un galva ir izgatavoti no mīksta vinila, kas ir gluds un patīkams pieskārienam. Savukārt bebra vēders ir šūts no auduma un pildīts ar mīkstu polsterējumu. Dabīgais materiāls ir ļoti viegls un elastīgs, un tas ilgi saglabā savas sākotnējās īpašības un formu. Mīkstā lelle ir ideāli piemērota samīļošanai, un tā būs pirmā lelle jūsu mazulim. Oli pati nesēž, bet jūs varat viņu apsēdināt, atbalstot pret kādu priekšmetu, piemēram, bērnu ratiņiem.

Jaundzimušais ir ģērbts baltā bodijā, kas aizdare ar Velcro. Ķermeņa kombinezonu rotā krāsains ziedu raksts, un piedurknes beidzas ar baltām ažūrām mežģīnēm. Tērpu papildina baltas zeķubikses un cepurīte. Baltā cepurīte ir izgatavota no tāda paša materiāla un ar tādu pašu dizainu kā tērps. To rotā ažūri ielaidumi un balta lentīte, ar ko to sasiet zem zoda. Papildu ieliktnīši un visi dekoratīvie elementi padara visu lelli perfekti piegulošu. Mūsu bērns var novilkt visas lelles drēbes, kas padarīs rotaļu laiku patīkamāku un ļaus viņai kļūt prasmīgai ikdienas darbos. Bērns var rūpēties par savu mazuli, lai justos kā īsta mamma.

Papildu jautrībai ir pievienota barošanas pudelīte. Pateicoties tai, mūsu bērnam ir vairāk iespēju izspēlēt izsalkuša mazuļa ainas, vienlaikus izvairoties no bērna iemidzināšanas. Kad Oli vēlas dzert, vienkārši ievietojiet pudelītes krūtsgalu atvērtajā mutē. Tvertni var atskrūvēt un piepildīt ar ūdeni.

Lelle ir iesaiņota rozā kastītē ar ASI logotipu, kas izskatās unikāli. Tā kā kastīte ir šādi dekorēta, jums nav jāuztraucas par citu dāvanu iepakojumu, jo pati kastīte izskatās jau dekorēta. Spēlējoties ar lellēm, mūsu ezīši mācās atbildību un rūpes par citiem.

Spānijas zīmols Asi specializējas leļļu ražošanā no augstas kvalitātes materiāliem - mīksta vinila un vilnas polsterējuma. Ražojumiem ir visi CE drošības sertifikāti. Lelles ir pilnībā izgatavotas Spānijā. Visas tās ir pārbaudītas attiecībā uz fizisko izturību, toksiskumu un uzliesmojamību. Pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi izgatavotas, tās kalpos ne vienai vien rotaļai.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektā ietilpst: 30 cm augsta lelle
  • kostīms ar īsām piedurknēm;
  • cepurīte ar kaklasaitēm;
  • baltas zeķubikses;
  • pudele;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121160
  • Ražotājs: Asi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT