Bomboncin 20 cm lelle Asi 0119955

-27%
Bomboncin 20 cm lelle Asi 0119955
Padidinti+
29,99€
40,99€
Ietaupiet: 11,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Bomboncin 0119955 lelle no Asi ir 20 cm augsts mīlīgs eņģelītis ar īsiem blondiem matiem ar bārkstīm. Tā veidota un tērpta tā atgādina īstu mazuli, kas tērpies kā eņģelis. Bomboncin ir zilas acis, kas neaizveras. Viņas saspiestās plaukstiņas, mazās lūpiņas un sārtie vaigi piešķir viņai papildu šarmu. Ražotājs ir parūpējies, lai izceltu viņas sejas vaibstus un pat bedrītes uz viņas plaukstiņām vai krokas pie ceļgaliem.

Visa lelle ir izgatavota no mīksta, ļoti mīksta un pieskārienam patīkama vinila. Tāpēc tā ir ideāli piemērota peldēšanai. Meitenīte var ņemt viņu līdzi uz vannu vai rotaļām. Ja lelle kļūst netīra, jaunajai māmiņai ir iespēja viņu nomazgāt :) Tomēr ir skaidrs, ka šļakstīšanai ūdenī jānotiek vecāku uzraudzībā :) Turklāt lellei ir kustīgas rokas, kājas un galva, tāpēc viņa var viegli ieņemt dažādas pozas. Vienkārši nedaudz salieciet lelles kājas, lai viņa stabili sēdētu.

Bomboncin lelle ir tērpta baltā, gaisīgā kleitā ar īsām piedurknēm, kas rotāta ar zelta punktiem. Kleitu papildina balta mežģīņu apkakle, kas piešķir eleganci. Komplekts ir papildināts ar baltiem spārniem, galvas lentu ar zelta rotājumu un tīklveida biksītēm. Tērps ir aiztaisīts ar Velcro, lai mūsu ezīša tērpu varētu viegli novilkt un padarīt ģērbšanās prieku vēl interesantāku. Bērns var rūpēties par savu mazuli, apģērbt viņu un visur ņemt līdzi, lai justos kā īsta mamma.
Lelle ir iesaiņota rozā firmas kastītē ar ražotāja logotipu. Ar šādu dekorētu kartona kasti nav jāuztraucas par citu dāvanu iepakojumu, jo pati kaste izskatās jau dekorēta. Rozā kartona kastīti var izmantot arī kā gultiņu mazulim. Nelielā izmēra lelle var būt dāvana jebkuram gadījumam. Rotaļājoties ar lellēm, mūsu ezīši mācās atbildību, rūpes par citiem un gādību.

Spānijas zīmols Asi specializējas leļļu ražošanā no augstas kvalitātes materiāliem - mīksta vinila un vilnas polsterējuma. Izstrādājumiem ir CE sertifikāts par drošību. Lelles ir pilnībā izgatavotas Spānijā. Visas tās ir pārbaudītas attiecībā uz fizisko izturību, toksiskumu un uzliesmojamību. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi izgatavotas, tās kalpos daudzu rotaļu laikā.

Rotaļlieta drošības apsvērumu dēļ ir piemērota rotaļām bērniem no 3 gadu vecuma.

Komplektā ietilpst:
  • 20 cm augsta lelle;
  • balta kleita ar zelta punktiem;
  • galvas lenta;
  • tīklveida biksītes;
  • eņģeļa spārni, kas piestiprināti ar Velcro;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121130
  • Ražotājs: Asi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT