Bomboncin 20 cm lelle Asi 0114021

-27%
Bomboncin 20 cm lelle Asi 0114021
Padidinti+
29,99€
40,99€
Ietaupiet: 11,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Lelle ar nosaukumu Bomboncin 0114021 ir vēl viena 20 cm gara lelle, ko piedāvā spāņu zīmols Asi. Meitenītei ir īsi gaiši mati ar bārkstīm. Viņas zilās acis un sārtie vaigi piešķir viņai papildu šarmu. Acis ir apgleznotas ar rokām un neaizveras. Turklāt izceltās sejas vaibsti, veidotās bedrītes uz pirkstu galiem vai krokas zem ceļgaliem padara bēbīti autentisku. Šādi veidotu un tērptu to noteikti var izmantot gan zēna, gan meitenes lomā.

Ņemot vērā visus drošības ierobežojumus, apburošā lelle ir piemērota rotaļām bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Pilnībā izgatavota no mīksta un pieskārieniem patīkama vinila, tāpēc lieliski piemērota peldēšanai. Jaunā dāma var ņemt viņu līdzi vannā, tādējādi rotaļu laiks būs daudzveidīgāks. Tomēr ir pašsaprotami, ka šļakstīšanai ūdenī jānotiek vecāku uzraudzībā, ievērojot visus piesardzības pasākumus. Turklāt mazulim ir kustīgas rokas, kājas un galva, kas atvieglo dažādu pozīciju ieņemšanu, un, jāatzīmē, tas pats sēž.

Lelle ir tērpta pelēkos kokvilnas šortiņos uz gumijas. Turklāt lellei ir cepurīte un rozā vilnas jaka . Maigas tekstūras džemperim ir velcro aizdare priekšpusē, lai mūsu bērnam būtu vieglāk spēlēties ar lelles ģērbšanu. Cepurītes dekoratīvais elements ir piestiprināts zils pompoms. Bomboncin ir lieliska dāvanas ideja jebkuram gadījumam, īpaši meitenēm, kurām patīk lelles. Mūsu bērns var iejusties jaunās māmiņas lomā, ģērbjot viņu, peldot un noguldot gultā.

Šāda reālistiski atveidota mazuļa lelle piesaistīs daudzu leļļu mīļotāju uzmanību :)

Mazulis ir iesaiņots elegantā rozā kastītē ar oriģinālo Asi zīmola logotipu. Šādi dekorēta kaste ir lieliski piemērota dāvanu iesaiņošanai, īpaši mazajam bērnam, kuram patīk spēlēt dažādas ainas. Spēlējoties mūsu bērns mācās atbildību un rūpes par citiem.

Spānijas zīmols Asi
izceļas ar augstu materiālu kvalitāti, izstrādājumu precizitāti un gaumīgi izvēlētiem tērpiem. Rūpējoties par mūsu bērniem, Spānijas uzņēmums ir ievērojis stingrus drošības standartus, par ko liecina iegūtie CE sertifikāti. Lelles ir pilnībā ražotas Spānijā. Ražotājs ir pielicis visas pūles, lai pēc rotaļām ar lelli bērnam paliktu neaizmirstamas atmiņas.

Komplektā ietilpst:

- 20 cm augsta lelle;
- pelēkie šorti;
- vilnas jaka;
- uzvelkama cepurīte;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121126
  • Ražotājs: Asi
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT