Jaunākās paaudzes Carla 42 cm Antonio Juan lelle 33352

-38%
Jaunākās paaudzes Carla 42 cm Antonio Juan lelle 33352
Padidinti+
89,99€
145,00€
Ietaupiet: 55,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Pārbaudiet, kā smieklīgajai Recien Nacida Carla 33352 patīk nēsāt slingā. Meitenīte ir 42 cm gara. Antonio Huans paplašina savu spāņu leļļu kolekciju tieši laikā, kad ir laiks samīļot. Carla ir zilas acis, kuru augšdaļā ir pastāvīgi vaļējas skropstas, un uzacis ir maigi uzzīmētas. Uz galviņas ir izveidoti kokgriezumi, kas izskatās pēc jaundzimušā mazuļa īsiem, smalkiem matiņiem. Turklāt meitenītei ir piestiprināta ziedu aproce ar lociņu, lai padarītu viņas sejiņu skaistāku.

Spāņu lelle ir paredzēta rotaļām bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.

Mazulis ir atveidots, pievēršot uzmanību vismazākajām detaļām, piemēram, līnijām uz rokām, krokām un bedrītēm uz ķermeņa, uzacu krokām un sārtiem vaigiem. Viņa apbur ar redzamiem diviem baltiem zobiem un patiesu smaidu, kas iepriecinās ikviena vērotāja seju.

Meitenītesseja un ekstremitātes ir izgatavotas no taustāmā vinila- materiāla, kas izskatās kā mazuļa ķermenis. Karlas ķermenis ir izgatavots no mīksta auduma, lai viņu varētu maigi samīļot. Izmantotā plastmasa ir gluda un patīkama uz tausti. Mazajai cūciņai ir kustīgas ekstremitātes, tāpēc viņai ir daudz kustību iespēju un viņa var ieņemt dažādas pozas. Varat viņu novietot daudzās pozīcijās kā īstu mazuli, jo viņas locekļi rotē. Iespēja mainīt viņas pozu atvieglos viņas ievietošanu ratiņos vai gultiņā.

Carla valkā apburošu stilu, kas lieliski sader ar viņas slingu. Meitenīte ar mīkstu vēderiņu ir tērpta ceriņa krāsas blūzītē un violetos puķainos šortiņos ar elastīgu gumiju. Tērps ir rotāts ar volānu pie pleciem, un tā centrā ir ziedu aplikācija. Tērpu papildina rozā lakatiņš lelles nēsāšanai un mantiņa uz ķēdītes, kas beidzas ar lācīša birku. Zīlīti un birku var piestiprināt bodijam, lai lellei vienmēr būtu līdzi. Savukārt siksniņa noderēs guļot, mazuļa gulētiešanas vai pastaigu laikā kopā ar Karlu. Šī precīzi atveidotā lelle pavadīs jūsu mazo meitenīti ik uz soļa.

Lelle ir iesaiņota rozā, oriģinālā Antonio Juan kastītē, kas izskatās patiešām īpaši. Ar šādu dekorētu kartona kasti jums nav jāuztraucas par dāvanu iesaiņošanu, jo pati kaste izskatās jau dekorēta. Kartona kasti var izmantot kā gultiņu mazulim, kas mudinās viņu stundām ilgi spēlēties kā gādīgai māmiņai. Jūsu mazulis būs sajūsmā, spēlējoties ar Karlu.

Antonio Juan ir viens no Spānijas zīmoliem, kas nodarbojas ar ar rokām darinātu leļļu ražošanu, kuras atgādina īstu mazuli. Visas lelles tiek ražotas Spānijā. To klāstā ir kopijas ar skulptūrām uz galvas, meitenītes ar ķemmējamiem matiem, vannas lelles un mīlīgas bēbītes. Ražotājs ir paplašinājis klāstu, iekļaujot leļļu apģērbu un aksesuārus, lai mazākajiem modes mīļotājiem būtu plaša izvēle ikdienas stilam.

Komplektā ietilpst:

  • 42 cm augsta lelle;
  • ceriņkrāsas blūze;
  • ziedu šorti;
  • galvas lenta;
  • manekens uz ķēdītes ar lācīša birku;
  • siksna lelles nēsāšanai.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121089
  • Ražotājs: Antonio Juan
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT