Nica 42 cm lelle Antonio Juan 50152

-39%
Nica 42 cm lelle Antonio Juan 50152
Padidinti+
84,99€
139,00€
Ietaupiet: 54,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Spāņu lelle 50152 ir viens no jaunajiem 2021. gada papildinājumiem Antonio Juan zīmola piedāvāto lielāko bebru kolekcijā. Meitenīte vārdā Nica ir 42 cm gara. Lielās zilās acis izskatās gluži kā īstas, un tās ir akcentētas ar garām melnām skropstām un maigu uzacu kontūru. Drošības apsvērumu dēļ lelle ir piemērota rotaļām ar bērniem, kas vecāki par 3 gadiem. Uz Nici galvas ir kokgriezumi, kas imitē bērnu matiņus.

Lelle ir izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem un vizuāli atgādina īstu meiteni. Spānijas zīmols ir parūpējies par proporcionāla izmēra ķermeņa daļām un precīzām sejas iezīmēm. Lelles precīzi atveidotās formas un sejas detaļas noteikti iepriecinās ne vienu vien meiteni, kurai patīk spēlēties mājās. Meitenīte ir pilnībā izgatavota no patīkama pieskārieniem materiāla, piemēram, vinila, un, pateicoties šim materiālam, lelle varēs ieņemt dažādas pozas, un, kas ir svarīgi, jūs paši varēsiet viņu apsēsties. Spāņu pupiņa ir anatomiska, un uz tās ir norādīts dzimums , un tā ir meitenīte.

Nica ir tērpta rozā džemperī un pusguļamajā guļammaisiņā. Abi bodiji ir izgatavoti no pieskārienam patīkama trikotāžas auduma. Papildu rotaslietas mazulim ir balts krūštura lakatiņš, ko rotā vienradzis, un slaida rozā cepurīte, kas izgatavota no silta trikotāžas materiāla. Turklāt ražotājs komplektu ir apgādājis ar gultasveļu, kas ir sega. Segu var izmantot dažādi: kā gultas pārklāju gultiņai, bērnu ratiņiem vai kā pārklāju vēsākās dienās. Piederums ir divpusējs. Iekšējā puse ir rozā krāsā un rotāta ar tādu pašu vienradža rakstu, bet otra puse ir balta.

Rotaļlieta ir iesaiņota elegantā kartona kastē ar Antonio Juan zīmola logotipu, tāpēc tā ir ideāli piemērota kā īpaša dāvana īpašos gadījumos. Šādi izgatavota un iepakota, lelle piesaistīs ne viena vien kolekcionāra vai rotaļu ar lellēm mīļotāja uzmanību.

Spānijas zīmolu Antonio Juan raksturo augsta materiālu kvalitāte, precīza izstrādājumu apdare un gaumīgi izvēlēti tērpi. Plašais izstrādājumu klāsts ļaus jums izvēlēties piemērotu lelli savai meitenītei. Rūpējoties par mūsu mazuļiem, Spānijas uzņēmums ir izpildījis visus stingros drošības standartus, par ko liecina iegūtie CE sertifikāti. Lelles ir pilnībā ražotas Spānijā.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektā ietilpst: 42 cm augsta lelle;
  • uzvelkama cepurīte;
  • kabatlakatiņš;
  • džemperis;
  • pusguļammaiss;
  • sega;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121067
  • Ražotājs: Antonio Juan
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT