Jauniešu rotaļlieta 42 cm Antonio Juan lelle 50086

-39%
Jauniešu rotaļlieta 42 cm Antonio Juan lelle 50086
Padidinti+
84,99€
139,00€
Ietaupiet: 54,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Vēl viens Antonio Juan zīmola priekšlikums papildina 42 cm leļļu kolekciju. Lelle ar nosaukumu Recien Nacida Nica 50086 līdz pat mazākajām detaļām atgādina īstu bērnu. Uz lelles ir norādīts dzimums (meitene), un uz viņas vēdera ir gabaliņš nenogrieztas nabassaites. . Mazulim uz galvas ir kokgriezumi, kas izskatās kā īsti bērna mati.

Lelles lielās zilās acis ir krāsotas ar rokām vairākos slāņos. Acis, ko ieskauj biezas skropstas, ir pastāvīgi atvērtas un neaizveras. Lelle ir izgatavota no vinila- materiāla, kas atgādina zīdaiņa pupiņu ķermeni. Tieši patīkamās un pieskārienam gludās plastmasas dēļ mazuļa lelli var ņemt līdzi rotaļām ūdenī un kopīgai peldēšanai. Lellei ir kustīgas rokas, kājas un galva, tāpēc to var viegli ieņemt dažādās pozās, tostarp sēdus:)

Nikai ir rozā vilnas biksītes , kas rotātas ar brokāta diegiem. Tērpu papildina ļoti mīksta sega ar kapuci. Viena segas puse ir izgatavota no tāda paša materiāla kā biksītes, bet otra puse ir sniegbalta. Papildu rotājumu veido piešūtas ausis un vienradža rags. Sega lieliski noderēs kā dvielis, ar ko ietīt mazuli pēc mazgāšanas, vai kā sega, ar ko viņu apklāt miega laikā. Nika ir tipisks mazulis, kas mīl gulēt, bet labprāt aizmigtu blakus savam mīļākajam omulīgajam vienradzim (rotaļlieta ir iekļauta komplektā).

Iepakota rozā Antonio Juan oriģinālajā kastītē, lelle izskatās patiešām īpaši. Ar tik dekorētu kartona kārbu jums nav jāuztraucas par dāvanu iesaiņošanu. Kartona kaste noderēs arī kā gultiņa mazulim, kas mudinās jūs stundām ilgi spēlēties kā gādīgai māmiņai.

Antonio Juan ir viens no Spānijas atpazīstamākajiem zīmoliem, kas specializējas leļļu ar skaistām sejām ražošanā. Šīs lelles pilnībā tiek ražotas Spānijā. Starp piedāvātajiem modeļiem ir bērnu lelles ar kokgriezumiem uz galvas matu vietā, vannas lelles, meitenes ar gariem matiem un omulīgas bērnu lelles. Ražotājs ir paplašinājis klāstu, iekļaujot lellēm apģērbu un tērpus, kas piemēroti to augumam un dažādiem dzīves gadījumiem. Apģērbu var iegādāties atsevišķi. Visiem izstrādājumiem ir CE sertifikāts par drošību. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi izgatavotas, tās mudinās spēlēties kā gādīgai māmiņai daudzu stundu garumā.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektā ietilpst: 42 cm augsta lelle;
  • biksītes;
  • sega ar kapuci, ausīm un vienradža ragu;
  • vienradzis talismans;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121066
  • Ražotājs: Antonio Juan
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT