Lea 42 cm Antonio Juan lelle 50274

-25%
Bezmaksas piegāde:
Lea 42 cm Antonio Juan lelle 50274
Padidinti+
105,00€
139,00€
Ietaupiet: 34,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Neatņemams biedrs garām spēlēm, Lea ar mugursomu 50274 vienmēr ir gatavs doties pastaigā kopā ar jūsu mazuli. Spāņu lelle papildina vinila vannas leļļu kolekciju. Piedāvātais modelis paplašinās Recien Nacida Antonio Juan sērijas plašo klāstu. Bebaidolei nav matu, un uz tās galvas ir redzama skulptūra . Turklāt galvas virsma ir aptumšota , lai padarītu to līdzīgu jaundzimušajam mazulim. Lelles skaistumu paspilgtina plānā galvas siksniņa ar lociņu, kas viņai ir uzlikta uz galvas. Lelle ir 42 cm gara un sver aptuveni vienu kilogramu. Viņai ir ar rokām apgleznotas zilas, mazulim līdzīgas acis. Meitenītes acis ir pastāvīgi atvērtas. Viņas acu ietvaru pasvītro garas skropstas un smalki iezīmēti matiņi, kas veido uzacu loku. Šādi atveidota, lelle kļūs par mūsu bērnu labāko draudzeni un ļoti priecāsies, kad jūs viņu apskausiet.

Sīkas meitenītes rumpītis un ekstremitātes ir izgatavotas no īpaši mīksta vinila materiāla. Pateicoties izmantotajam materiālam, lelli bez problēmām var peldēt, taču tas jādara vecāku uzraudzībā, ņemot vērā visus drošības noteikumus. Lea dzimums un pupa ir skaidri apzīmēti, un viņa ir meitene.

Recien Nacida ir kustīgas rokas, kājas un galva, kas ļauj viegli ieņemt dažādas pozas. Turklāt Lea var pat pati apsēsties.

Uz burvīgās mazuļa sejas ir rūpīgi izceltas pat vismazākās sejas iezīmes, piemēram, deguna grumbiņas un uzacu izliekums, tāpēc katrs modelis atgādina īstu jaundzimušo. Savukārt ķermenī ir izceltas bedrītes un krokas, padarot mazulīti bez matiem līdzīgu īstam mazulim. Bebriņu mazulim patīk ievietot mugursomā ar kapuci, lai jūs varētu to baudīt, lai kur jūs atrastos.

Lea ir ieteicams rotaļām bērniem vecākiem par 3 gadiem, un, pateicoties komplektā iekļautajiem apģērba piederumiem, tas iedrošinās pat visprasīgāko bērnu. Pateicoties plašajam komplektam, mūsu jaunākie bērni varēs bezgalīgi tērpt mazo meitenīti.

Meitenīte ir gatava ietērpties kleitā , kas kombinēta no diviem materiāliem. Radījums ir ar īsām piedurknēm un aizdares ar velcro aizdari. Kleitas augšdaļa ir izgatavota no fuksijas krāsas auduma, savukārt apakšdaļa ir izšūta un rotāta ar nelielu rakstu. Meitenītes tērpu papildina bifeļkrāsas biksītes un mantiņa ar lācīša birku. Tērpa materiāls ir ļoti patīkams pieskārienam un noteikti kalpos pēc iespējas ilgāk. Kā vienu no nedaudzajiem komplektiem ražotājs ir pievienojis mugursomu ar lencītēm. Aksesuārs ir izgatavots no patīkama pieskārienam auduma, tam ir kapuciņš un divas kabatas. Mugursoma ir izgatavota tādā pašā krāsā un dizainā kā apģērbs. Viss meitenes apģērbs ir šūts no organiskās kokvilnas audumiem, kas nozīmē, ka to ražošanā nav izmantotas ķīmiskās vielas, bet tikai dabīgi produkti.

Viss komplekts ir iesaiņots kartona kastē ar Antonio Juan zīmola logotipu. Ar šādu aprīkojumu un iepakojumu nav jāuztraucas par papildu dāvanu iesaiņojumu, jo komplekts pats par sevi izskatās kā dāvana. Lieliski izveidotais komplekts aizraus pat visprasīgāko mazo meitenīti.

Vinila meitenītei patīk, ja viņu pieskata, apr ūpē un nēsā mugursomā. Vai ir kas burvīgāks par mazuli ?Saldumu universs, kas radīts, lai pavadītu mazos bērnus pasaules izzināšanā. Neatņemami pavadoņi ilgām spēlēm, kuriem netrūkst detaļu to smalkajās iezīmēs un apģērba un aksesuāru kvalitātē.

Antonio Juan zīmola Antonio Juan ir ar rokām apgleznotas lelles, kas izgatavotas ārkārtīgi precīzi un rūpīgi. Katrs modelis atgādina īstu mazuļa lelli, un to pastiprina visdažādākie komplektos iekļautie aksesuāri, kā arī iespēja paplašināt garderobi, iegādājoties lelles izmēram pilnīgi atšķirīga dizaina papildu apģērbu.

Komplektā ietilpst:

  • 42 cm augsta vinila lelle;
  • kleita ar īsām piedurknēm;
  • bifeļkrāsas šorti;
  • galvas lenta;
  • mugursoma ar kapuci un regulējamām siksnām;
  • manekens ar lācīša birku.

Lelles svars ar iepakojumu: 1,68 kg

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121026
  • Ražotājs: Antonio Juan
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT