Mufly zēns lelle 21 cm ar zirņu spilvenu Antonio Juan 3908

-27%
Mufly zēns lelle 21 cm ar zirņu spilvenu Antonio Juan 3908
Padidinti+
29,99€
40,99€
Ietaupiet: 11,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Antonio Juanspāņu lelle Mufly ar zirņu spilventiņu ir jauks, 21 cm garš puika. Mazā lieluma zvēriņa dzimums ir apzīmēts kā īstam mazulim, un tas ir zēns. Lelle ir pilnībā izgatavota no mīksta, ļoti mīksta un pieskārieniem patīkama vinila, tāpēc ir ideāli piemērota vannošanai. Muflijam ir kustīgas rokas, kājas un galva, kas ļauj viegli ieņemt dažādas pozas. Vienkārši viegli salieciet lelles kājas, un jūs varēsiet redzēt, cik patstāvīgi un stabili viņa var sēdēt.

Ražotājs ir parūpējies par proporcionālām ķermeņa daļām, precīzām sejas iezīmēm un pat bedrītēm uz pirkstu galiem vai krokām pie ceļgaliem. Pateicoties šīm detaļām, lelle izskatās kā reālistisks bērns. Mufly ir zilas acis, kas neaizveras. Un matu vietā uz viņa galvas ir skulptūras, kas imitē īstu matu izskatu.

Mufly ir tērpts baltā kokvilnas T-kreklā ar garām piedurknēm un zilu zirnīšu motīvu un īsās biksītēs a la šorti. Kājas ir apdarinātas ar gumijām, lai tās labāk piegulētu lelles kājām. Tērpa augšdaļa ir aizdare ar Velcro, lai to varētu viegli noņemt, padarot ģērbšanos vēl jautrāku. Komplekts ir papildināts ar piešūtu cepurīti un spilventiņu ar piešūtu lentīti. Mīkstais spilvens noderēs, lai ietītu lelli pirms gulētiešanas un vēsākā dienā. Jūsu mazulīte var rūpēties par savu mazuli un, pateicoties tās nelielajam izmēram, ņemt to visur līdzi, lai justos kā īsta mamma.

Antonio Juan ir viens no atpazīstamākajiem spāņu zīmoliem, kas specializējas leļļu ar skaistām sejām ražošanā. Starp piedāvātajiem modeļiem jūs atradīsiet mazuļus bebrus ar kokgriezumiem uz galvas matu vietā, ar kuriem var spēlēties mazuļi, vannas lelles, meitenes ar gariem matiem ķemmēšanai un daudz ko citu. Visas lelles ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem: mīksta un maiga vinila vai ar vilnas polsterējumu pildīta vēdera. Izstrādājumiem ir visi CE drošības sertifikāti. Lelles ir pilnībā izgatavotas Spānijā.

Komplekta saturs:

  • Sastāvs: 21 cm augsta lelle;
  • uzvelkama cepure;
  • krekls ar garām piedurknēm;
  • īsi šorti ar elastīgu lenti;
  • spilvens;

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 120948
  • Ražotājs: Antonio Juan
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT