Konstruktors MLT9554 Meistras

-38%
Konstruktors MLT9554 Meistras
Padidinti+
9,99€
15,99€
Ietaupiet: 6,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Bērns vecāks par 3 gadiem

\r

Vada ar 2x 1,5 V AA

\r

Ir 151 detaļa

\r

Funkcionāls, aizslēdzams paugurs

\r

Trenē iztēli, roku un motoriku

\r

Bērniem pilnīgi drošs

\r

Lielā jautrība

\r

Ideāls komplekts ikvienam mazajam amatniekam. Šis komplekts ne tikai ļaus apgūt pamatprasmes pašdarināšanas jomā, bet arī attīstīs radošumu, roku prasmes un iztēli. Ar dažādiem elementiem un skrūvgriezi aktivitātes nekad nebeigsies, un komplekts ātri kļūs par iemīļotu rotaļlietu.

\r

Komplekta priekšrocības

\r

Izcili jautrs: komplekts garantē stundām ilgas lieliskas izklaides stundas, kad bērni var eksperimentēt ar dažādām konstrukcijām un attēliem.

\r

Dalīšanās laiks: lieliska iespēja vecākiem pavadīt laiku kopā ar bērniem, kopīgi veidojot un pētot nebeidzamās radošās iespējas.

Kopjūters: lieliska iespēja vecākiem pavadīt laiku kopā ar bērniem, kopā veidojot un pētot nebeidzamās radošās iespējas.

\r

Prasmju trenēšana: izmantojot skrūvgriezi dažādu komponentu salikšanai, tiek veicināta motorikas, roku veiklības un iztēles attīstība. Bērni mācās precizitāti, pacietību un plānošanu.

\r

Atskrūvgrieznis, kas darbojas ar akumulatoru: viegls un viegli lietojams, ideāli piemērots bērniem. Ļauj ātri un precīzi pievilkt skrūves.

\r

151 detaļa: komplektā ir krāsainas skrūves un plāksnes, kuras var izmantot, lai izveidotu dažādas konstrukcijas, savienojot tās jebkādā veidā.

\r

Karte: visi komplekta elementi ietilpst praktiskā somiņā. Viena kastītes puse ir veidota tā, lai kalpotu kā saliekamais dēlis. Krāsainās plāksnītes ļauj bērniem veidot dažādus attēlus, formas un konstrukcijas.

.\r

SPECIFIKĀCIJAS:

\r

Bērnu grupa: no 3 gadiem

\r

Koka izmērs: 30x6x20 cm

\r

Komplektā ietilpst: 151 gabaliņš

\r

Uzlāde: 2x1,5 V AA

\r

Sertifikāts: CE

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT