L-Toys gludināmās pērlītes milzīga burka 15 000 gab.

-10%
L-Toys gludināmās pērlītes milzīga burka 15 000 gab.
Padidinti+
19,99€
21,99€
Ietaupiet: 2,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

15 000 aizdares pērlītes

\r
\r
\r

Piespraužamas krelles ir lieliska alternatīva mākslas darbiem, piemēram, gleznošanai vai zīmēšanai, kas bērniem ātri apnīk. Attēlu līmēšana ar pērlītēm ir ļoti jautra un saistoša spēle - tas, ka zīmējumu var viegli aizspraust, mudina spēlēties arī lielākus bērnus.

\r
\r
\r

Pērlēm ir pasakainas, košas krāsas, tās parasti ir viegli lietojamas un tām ir attīstošs efekts. Šīs sīkās figūriņas veicinās jūsu bērna rokdarbu prasmes, māksliniecisko izjūtu un radošumu. Tās arī ietekmēs pacietību un koncentrēšanās spējas, spēlējot patstāvīgi.

\r

Kā darbojas šīs burvju krelles? Kad esat izvēlējies vēlamo dizainu, piepildiet to ar pērlītēm atbilstoši savām idejām - bērns to var darīt viens pats vai kopā ar brāļiem un māsām vai draugiem. Kad attēls ir pabeigts, pārklājiet to ar cepamo papīru un noņemiet to ar gludekli. Karstuma ietekmē krelles izkusīs un izveidos attēlu, ko jūsu mazais mākslinieks varēs sakārtot.

\r

Šī ir daudzfunkcionāla rotaļlieta, jo neizmantotās krelles no jebkura attēla var uzvilkt uz makšķeres, lai izveidotu aproci vai atslēgu piekariņu. Mazais pērlīšu izmērs padara šo rotaļlietu piemērotu bērniem no 6 gadu vecuma. Vecums no 6 gadiem. Pērles ir izgatavotas no apstiprināta, droša plastmasas materiāla, tāpēc tām ir CE sertifikāts.

\r

Korādziņu izmēri:

\r

- 20 cm x 12 cm x 12 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT