Moover šūpuļzirgs Ugunsdzēsēju sarkans 288880

-26%
Bezmaksas piegāde:
Moover šūpuļzirgs Ugunsdzēsēju sarkans 288880
Padidinti+
99,99€
135,00€
Ietaupiet: 35,01€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Burvīgais ugunsdzēsēju sarkanās krāsas šūpuļzirgs ir veidots retro stilā. Rotaļlieta ir izstrādāta, domājot par mazākiem mazuļiem, kuriem patīk visiem pazīstamā šūpošanās kustība un kuri priecājas par katru šūpošanās kustību. Rotaļlietu var droši lietot bērni, kuri spēj noturēt līdzsvaru. Atdzīviniet bērnības atmiņas, apburiet savu mazuli ar gadiem senu rotaļlietu un atklājiet bērnu pasauli no jauna.

Visas rotaļlietas detaļas ir izsmalcinātas tā, lai jūsu bērnam būtu prieks atgriezties un ķerties pie šūpuļzirdziņa. Konstruēšanas laikā ražotāji pievērsa uzmanību visiem elementiem, kas saistīti ar bērna maņām, ko viņam visvairāk patīk redzēt, aptaustīt vai kā spēlēties.

Šūpuļzirdziņam ir īpašs sēdeklis mazulim ar margām, kas pasargā to no kritieniem un neļauj uzkāpt. Kad sēdvietā ir vecāks, bērns šūpojoties var turēties pie margām un novietot kājas uz platformas. Tas neļauj tām pieskarties grīdai un tādējādi pārtraukt rotaļas. Lai konstrukcija būtu stabilāka, tā ir pilnībā izgatavota no dabīgas kvalitātes 10 mm bieza liepas finiera.

Rotaļlietā ir izmantota bremžu arkas sistēma, lai vecākam nebūtu jāuztraucas par to, ka zirdziņš ar mūsu mazuli pārmērīgi noliecas. Tiklīdz ezis sāk šūpoties ātrāk, sistēma nekavējoties samazina šo ātrumu. Lai palielinātu bērna aizsardzību rotaļu laikā, ražotājs šūpuļzirdziņam ir izmantojis profilētas un noapaļotas malas.

Ar šūpuļzirdziņu rotaļas kļūst vēl pievilcīgākas. Rotaļājoties, mazulis mācās ķermeņa koordināciju un to, kā saglabāt līdzsvaru vairākkārtējas šūpuļzirdziņa šūpošanās laikā.


Rotaļa attīsta arī maņu integrāciju un stimulē bērna maņas, kā arī veicina turpmākas kustību aktivitātes. Šūpuļzirdziņu var izmantot kā piederumu lellei, lai bērns varētu justies kā vecāka lomā.
Unikālais šūpuļzirdziņš, ko piedāvā Moover zīmols, tiek piegādāts plakanā kartona kastē ar izlocītām detaļām. Rotaļlietas salikšana neradīs vecākiem nekādas grūtības, pateicoties īpašajai Moover snap sistēmai. Rotaļlietas montāžai nav nepieciešami instrumenti, un viss process aizņem tikai dažas minūtes. Vienkārši sekojiet komplektā iekļautajām instrukcijām. Pateicoties unikālajai aizdares sistēmai, kas ļauj izvairīties no mazu detaļu savienošanas, rotaļlietu var lietot arī mazāki bērni, kas vecāki par 10 mēnešiem.

Dānijas uzņēmums Moover specializējas koka rotaļlietu ražošanā. Izstrādātas, pamatojoties uz bērnu uzvedību, izstrādātas, lai attīstītu un mācītu. Ražotāja piedāvājumā ir dažāda veida mēbeles lellēm, automašīnas zēniem vai puzles un piekariņi maziem bērniem. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi konstruētas, tās kalpos daudzām paaudzēm. Moover attaisnos jūsu cerības.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121257
  • Ražotājs: Moover
  • Interaktīvs zirdziņš:
  • Modelis: šūpuļzirdziņi
  • Materiāls: koka
  • Augstums cm: 38
  • Vecums: mēneši: 0+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT