L-Toys Projektora dēlis Dinozaurs, dzeltens

-22%
L-Toys Projektora dēlis Dinozaurs, dzeltens
Padidinti+
14,99€
18,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

DINOSAURA GALDS AR PUTNU PROJEKTORU

\r

+ PIEDĀVĀJUMI

\r

Zaļš

\r

Bērnu projektors ir sensacionāla ierīce visiem bērniem, kuriem patīk zīmēt un gleznot ! Projektorā slēpjas pat 3 dažādas funkcijas, kas garantē nebeidzamu jautrību. Zīmējiet, rakstiet un dzēsiet, lieliska radoša izklaide un nebeidzama mācīšanās. Komplektā ir viss, kas jūsu mazulim nepieciešams radošām rotaļām. Tāfele ir paredzēta rakstīšanai un zīmēšanai ar sauso izdzēšamo marķieri.

\r

Par projektoru jūsu bērns var kopēt attēlus no komplektā iekļautajiem 24 zīmējumiem, lai radītu neparastus dekorus un fonus spēlēm, un, pats galvenais, radīt savus oriģinālos mākslas darbus. Komplektā ietilpst 3 diski ar 8 attēlu rakstiem, kas kopā veido 24 rakstus, 12 krāsu marķieri, sūklis attēlu dzēšanai un papildu papīra bloks zīmēšanai.

\r

Projektoram ir ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis. Galva ir kustīga (uz augšu un uz leju), un visu roku var kustināt pa kreisi un pa labi. Nospiežot slēdzi vienu reizi, ieslēdzas gaisma, un, nospiežot otrreiz, ieslēdzas melodijas. Tas ļauj zīmēt ar mūziku vai bez tās. Projektors atskaņo 12 dažādas melodijas. Zem galvas ir attēla fokusa regulēšana. Projektoram ir noņemamas kājas, lai to varētu noliekt vai novietot plakani uz galda. Ar šo projektoru zīmēšana būs daudz jautrāka!

\r

Jums tikai jāievieto disks projektora kontaktligzdā un jānospiež poga, lai ieslēgtu projektoru. Kad projektors ir ieslēgts, ieslēdzas gaisma un pēc diska ievietošanas tiek parādīti diapozitīvi. Diapozitīvus var projicēt uz projektora pamatnes un zīmēt piezīmju blociņā vai tieši uz pamatnes. Diapozitīvus var zīmēt uz projektora pamatnes vai tieši uz pamatnes. 24 pievilcīgi un krāsaini attēli, piemēram, dzīvnieki, transportlīdzekļi, dārzeņi vai augļi.Izzīmējumus var zīmēt tieši uz pamatnes ar marķieriem, un tos var izdzēst ar lupatiņu, kas arī ir iekļauta komplektā. Projektoru var arī pavērst pret sienu un projicēt zīmējumus uz sienas. Projektoru var izmantot arī kā lampu. Pateicoties galdam, jūsu bērns stundām ilgi varēs izklaidēties, attīstot koncentrēšanās spējas, iztēli, pacietību un roku prasmes!

\r

Augļi un dārzeņi: āboli, ananasi, tomāti, apelsīni, vīnogas, ķirši, bumbieri, arbūzi -

\r

Zīvnieki: lauva, kaza, zirgs, tīģeris, pērtiķis, zilonis, žirafe, bifelis

\r

Transporta līdzekļi: ātrā palīdzība, autobuss, vilciens, ekskavators, zemūdene, gaisa balons, lidmašīna, kosmosa kuģis

\r

Komplektā ietilpst:

\r

- Galds ar krāsošanas virsmu un projektoru

\r

- 12 krāsainu marķieru komplekts

\r

- 3 kasetnes ar 8 grafiskiem elementiem katrā (augļi un dārzeņi, transportlīdzekļi, dzīvnieki)

\r

- gleznošanas blociņš

\r

- Gumijas sūklis

\r

Projektora izmēri: 40 cm x 31 cm x 26 cm

\r

Attēlu veidošana ar projektoru uzlabos bērna roku veiklību un palīdzēs apgūt precizitāti un precizitāti, kas būs nepieciešama nākotnē, mācoties atveidot skaņas vai rakstīt.

\r

Projektora izskats piesaistīs rotaļām visus bērnus - galds ar dekoratīvo dinozaura galvu var kalpot kā dekoratīvs elements uz galda, kad bērns neņemas zīmēt.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134388
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT