L-Toys Rozā dinozauru zīmēšanas tāfeles projektora pildspalvas

-11%
L-Toys Rozā dinozauru zīmēšanas tāfeles projektora pildspalvas
Padidinti+
24,99€
27,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

rozā dinozauru zīmēšanas tāfele

\r

Dinozauru projektors ir sensacionāla ierīce visiem bērniem, kuriem patīk zīmēt un zīmēt !

\r

Pateicoties tāfelei, jūsu bērns stundām ilgi izklaidēsies, vienlaikus attīstot koncentrēšanās spējas, iztēli, pacietību un roku prasmes !

\r

Zīmēšanas galds sevī slēpj 3 dažādas funkcijas, kas garantē nebeidzamu izklaidi. Zīmēšana, rakstīšana un dzēšana, lieliska radoša izklaide un nebeidzama mācīšanās. Komplektā ir viss, kas jūsu mazulim nepieciešams radošām rotaļām. Tāfele ir paredzēta rakstīšanai un zīmēšanai ar sauso izdzēšamo marķieri.

\r

Par projektoru jūsu bērns var kopēt attēlus no komplektā iekļautajiem 24 zīmējumiem, lai radītu neparastus dekorus un fonus rotaļām, un, pats galvenais, radīt savus oriģinālos darbiņus. Kad projektors ir ieslēgts, ieslēdzas gaisma un, kad ir ievietots disks, tiek parādīti diapozitīvi. Kopumā var zīmēt 24 pievilcīgus un krāsainus attēlus, piemēram, dzīvniekus, transportlīdzekļus, dārzeņus un augļus. Zīmējumus var zīmēt tieši uz pamatnes ar marķieri, un tos var izdzēst ar lupatiņu, kas arī ir iekļauta komplektā. Projektoru var arī novietot uz sienas, un uz sienas var projicēt diapozitīvus. Projektors var darboties arī kā lampa.

\r

Vienu reizi noklikšķinot uz slēdža, ieslēdzas gaisma, bet otrreiz noklikšķinot uz slēdža, ieslēdzas melodijas. Tas ļauj zīmēt ar vai bez mūzikas. Projektors atskaņo 12 dažādas melodijas. Zem galvas ir attēla fokusa regulēšana. Projektoram ir noņemamas kājas, lai to varētu noliekt vai novietot plakani uz galda. Ar šo projektoru zīmēšana būs daudz jautrāka! Vienkārši ievietojiet disku projektora kontaktligzdā un nospiediet pogu, lai ieslēgtu projektoru.

\r

Attēli uz slaidiem:

\r

Augļi un dārzeņi: āboli, ananasi, tomāti, apelsīni, vīnogas, ķirši, bumbieri, arbūzi

\r

- Dzīvnieki: lauva, kaza, zirgs, tīģeris, pērtiķis, zilonis, žirafe, bifelis

\r

- transportlīdzekļi: ātrā palīdzība, autobuss, vilciens, ekskavators, zemūdene, gaisa balons, lidmašīna, kosmosa kuģis

\r

\r

Komponentu komplekts:

\r

- galds ar krāsošanas virsmu un projektoru

\r

- 12 krāsaini marķieri

\r

- 3 ieliktnīši, katrs ar 8 zīmējumiem (augļi un dārzeņi, transportlīdzekļi, dzīvnieki)

\r

- Zīmēšanas blociņš

\r

- dzēšamā sūklis

\r

\r

Projektora izmēri:

\r

28 cm x 23 cm x 40 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

29 cm x 24 cm x 10 cm

\r

Atveidojot attēlus ar projektoru, uzlabosiet bērna roku veiklību un palīdzēsiet apgūt precizitāti un precizitāti, kas būs nepieciešama, lai atveidotu izrunātus vārdus vai rakstītu. Projektora izskats piesaistīs rotaļām visus bērnus - galdiņu ar dekoratīvo dinozaura galvu var izmantot kā dekoratīvu priekšmetu uz galda, kad jūsu bērns nelasa.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133927
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT