RMZ Krāsu planšetdators 10' Sarkans

-51%
RMZ Krāsu planšetdators 10' Sarkans
Padidinti+
7,99€
15,99€
Ietaupiet: 8,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Tableta krāsa 10'

\r

Interaktīvais planšetdators rakstīšanai vai zīmēšanai krāsās ir ierīce bērniem no 3 gadu vecuma, taču to var veiksmīgi izmantot arī pieaugušie kā piezīmju blociņu. Tā ir viegla un plāna, ar 10 collu ekrāna diagonāli, un to var ņemt līdzi jebkur - bērnudārzā, skolā, darbā. Planšetdatora augšpusē ir pildspalvas turētājs, un zem planšetdatora ir slīdņa funkcija, kas novērš uz planšetdatora veikto piezīmju vai zīmējumu izdzēšanu. Ja bloķēšanas funkcija ir atspējota, zīmējumu var izdzēst, nospiežot pogu planšetdatora apakšdaļā.

\r

planšetdatora darbības princips ir vienkāršs, jūs rakstāt vai zīmējat uz planšetdatora ekrāna ar pildspalvu un noņemat to ar vienu klikšķi. Ja jums nav pa rokai pildspalvas, varat zīmēt uz planšetdatora ar nagu, neuztraucoties par tā saskrāpēšanu.

\r

Rotaļlieta darbojas ar CR2032 baterijām, kas ir iekļautas komplektā.

\r

Izmēri

\r

- Tablete sver aptuveni 1,5 kg. 27 cm x 16,5 cm x 0,9 cm,

\r

- pildspalva aptuveni 11 cm x 1 cm x 0,5 cm,

\r

- ekrāna diagonāles izmērs 10"

\r

- iepakojums apm. 28,5 cm x 17 cm x 1,4 cm.

\r

Komplekta saturs

\r

- planšetdators,

\r

- pildspalva,

\r

- baterijas.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT