L-Toys Projektora glezna Rocket 36 fotogrāfijas

-11%
L-Toys Projektora glezna Rocket 36 fotogrāfijas
Padidinti+
24,99€
27,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Raketes projektors + 36 attēlu modeļi

\r

Šis ir sensacionāls sīkrīks visiem bērniem, kuriem patīk rotaļlietas ar unikālu dizainu, kā arī tiem, kuri mīl zīmēt un gleznot. Šis raķešu metējs sevī slēpj pat 3 dažādas funkcijas, garantējot frontālu, nebeidzamu jautrību. Ar raķešu metēju jūsu bērns var kopēt attēlus no 36 piedāvātajiem dizainiem, apgleznot tos uz sienas, lai radītu neparastus dekorus un spēļu fonus, un, pats galvenais, radīt savus oriģinālos mākslas darbus. Komplektā ietilpst 6 diski ar 36 dizainiem, 6 neaizstājami krāsu marķieri un sūklis attēlu dzēšanai. Mēs esam pārliecināti, ka šis piederumu komplekts padarīs rotaļas ar projektoru par sensacionālu nodarbi jūsu bērnam.

\r

Projektoram ir raķetes forma, un tam ir regulējams slīpuma leņķis, tāpēc to var novietot uz galda virsmas vai sienas. Šim projektoram ir daudz pielietojumu - tā ir daudzfunkcionāla rotaļlieta gan mācībām, gan izklaidei. Tas uzlabos jūsu bērna roku veiklību, veidojot attēlus, kā arī palīdzēs apgūt precizitāti un precizitāti, kas nepieciešama, lai nākotnē iemācītos reproducēt slaidus vai rakstīt.Projektors patiks visiem kosmosa faniem - raķete var kalpot kā dekoratīvs elements uz rakstāmgalda, kad jūsu bērns neņemas zīmēt. Projektora konstrukcijā ir izmantoti bērniem droši un apstiprināti materiāli, kas nodrošina ilgu rotaļlietas kalpošanas laiku. Projektora dizainā nav asu elementu, un tas sastāv tikai no glītām, maigām formām, kas atvieglo lietošanu.

\r

Šā projektora darbība ir vienkārša un ļoti viegla, un to var lietot visi bērni. Vienkārši ievietojiet disku ar izvēlēto attēlu rotaļlietas galvenajā daļā, ieslēdziet projektoru, nospiežot attiecīgo pogu, un zīmējiet uz īpašās virspuses ar pievienotajiem marķieriem. Kad attēls ir uzzīmēts, to var izdzēst ar sūkli, nomainīt disku un sākt jautrību no jauna.

\r

Rotaļlietas izmēri:

\r

- pamatne: 26 cm x 18 cm,

\r

- zīmēšanas laukums: 18 cm x 10 cm,

\r

- projektora rāmis: 20 cm.

\r

Paketes izmēri:

\r

- 47 cm x 27 cm 7 cm.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT