Virtuve Bērniem plastmasas MULTI KD92630

-34%
Virtuve Bērniem plastmasas MULTI KD92630
Padidinti+
39,99€
59,99€
Ietaupiet: 20,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Katram bērnam patīk vērot, atdarināt un palīdzēt pieaugušajiem viņu ikdienas darbībās. Pateicoties virtuvei, jūsu bērnam būs iespēja iejusties pavāra lomā vai gatavot un pagatavot garšīgas maltītes visai ģimenei. Rotaļlieta iemācīs gatavošanas noteikumus, radošumu un roku prasmes. Virtuve ir aprīkota ar interesantām funkcijām, kas papildina jautrību. Kad degļi ir ieslēgti, plīts izdod verdoša ūdens skaņu, un degļi tiek izgaismoti ar sarkanām gaismas diodēm. Tvaika ģenerators ir lielisks piederums, vienkārši piepildiet vienu no degļiem ar ūdeni, novietojiet virs tā katlu, un pēc brīža no zem vāka sāks izplūst tvaiks. Virtuvē ir izlietne, kuru var piepildīt ar ūdeni un izmantot ūdens dozatoru, kas liks ūdenim izplūst no krāna. Pateicoties tās funkcionalitātei, virtuve piesaistīs bērnu uzmanību un ātri vien kļūs par viņu mīļāko rotaļlietu. Komplektā ir 46 priekšmeti - trauki un galda piederumi, ēdiena gatavošanas piederumi, katls ar vāku un panna, pārtikas produkti (dzērieni, augļi, dārzeņi), sulu un garšvielu pudeles un kastītes, tāfele ar krītu.

Bērniem no 3 gadu vecuma;

skaņas un gaismas efekti, tvaika ģenerators;

izlietne ar ūdens dozatoru;

Krāsaini dārzeņi un augļi;

Droša rotaļlieta bērniem;

Attīsta iztēli un manuālās prasmes;

CE, EN71;

Izmēri: 46x21x63x63x cm;

Enerģija: 3 x AA baterijas.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 92630
  • Ražotājs: MLT
  • Virtuves augstums, cm: no 51 līdz 100
  • Materiāls: plastmasas
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT