Virtuve Bērniem koka L-Toys KD 134310

-30%
Bezmaksas piegāde:
Virtuve Bērniem koka L-Toys KD 134310
Padidinti+
105,00€
149,00€
Ietaupiet: 44,00€
Šo preci piegādāsim bez maksas

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Lara Grey koka bērnu virtuve ar baterijām

\r

Bērnu virtuves komplekts ar piederumiem rosinās ikvienu mazuli uzsākt patīkamu, attīstību stimulējošu spēli, kuru var spēlēt visdažādākajos veidos - scenārijus ierobežo tikai bērna vai aprūpētāju drošība un iztēle. Sniedziet mazulim iespēju pagatavot izdomas bagātus ēdienus, balstoties uz savām idejām, izmantojot drošus, replikām atbilstošus virtuves rīkus. Tas ne tikai izklaidēs bērnus, bet arī attīstīs iztēli, sociālās prasmes un kulinārijas zināšanas.

\r

Izgatavots no dabīga koka, tam ir unikāls, silts izskats un izturība. Tas būs skaists dekors jūsu bērna istabai.

\r

Kultūrā ir viss nepieciešamais mazajiem pavāriem. Tajā atveras mikroviļņu krāsns, cepeškrāsns, skapītis ar plauktiem, kur jaunais pavārs var uzglabāt savus piederumus vai pārtikas produktus. Uz darba virsmas ir pelēka izlietne un gāzes plīts. Virs tās ir ventilators, īpaša poga to ieslēdz un izdod ventilatora skaņu, bet otra poga ieslēdz gaismu.

\r

Pārvediet savu bērnu piedzīvojumu pasaulē!

\r

Komplektā ietilpst:

\r

- Koka virtuve

\r

- Mikroviļņu krāsns

\r

- izlietne

\r

- cepeškrāsns

\r

- katls, panna, maisītājs

\r

Virtuves izmēri:

\r

93 cm x 65 cm x 30 cm

\r

Paketes svars:

\r

12 kg

\r

Gatavošanas plīts, kā iesaka ražotājs, ir paredzēta visiem pavāriem, kas vecāki par 3 gadiem. Plīts konstrukcijai ir raksturīga izturība un augsta kvalitāte, pateicoties koksnes izmantošanai. Komplekta dizains ir ļoti pārdomāts, par ko var pārliecināties, aplūkojot pagriešanas, stumšanas vai atvēršanas elementus. Pelēkā virtuve un tās piederumi ir iepakoti oriģinālā kartona kastē, kurā ir instrukcija, kā rotaļlietu viegli salikt pašam.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134310
  • Ražotājs: L-Toys
  • Virtuves augstums, cm: no 51 līdz 100
  • Materiāls: koka
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT