Virtuve Bērniem plastmasas L-Toys KD 133898

-38%
Virtuve Bērniem plastmasas L-Toys KD 133898
Padidinti+
29,99€
47,99€
Ietaupiet: 18,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Virtuve ar cepeškrāsni un piederumiem Little Chef Blue

\r

Mājsaimniecības pieskatīšana ir ne tikai lieliska izklaide, bet arī ļoti saudzējoša nodarbe, kurā bērns var apgūt daudz svarīgu lietu ļoti patīkamā veidā. Ja meklējat drošu virtuvi, kurā spēlēties ar māju, restorānu vai ātrās ēdināšanas bāru, mēs jums piedāvājam ideālu produktu. Šajā virtuvē ir iekļauts iespaidīgs daudzums papildu sastāvdaļu, kas ir nepieciešamas, lai jūsu saimniecība varētu netraucēti darboties. Ar šo komplektu varat būt droši, ka jūsu mazais ēdiena gatavošanas entuziasts būs sajūsmā.

\r

Rotaļlietu pavāra komplektā ietilpst:

\r

- izlietne ar krānu,

\r

- krāsns ar atveramām durvīm,

\r

- tvaika nosūcējs,

\r

- plaukti aksesuāriem

\r

- 2 degļi,

\r

- pakaramie virtuves piederumiem,

\r

- tasītes un šķīvīši,

\r

- panna ar vāku,

\r

- katls ar vāku,

\r

-pārtikas produkti: kečupa pudele, sāls,

\r

- gatavošanas piederumi: drošs virtuves nazis, karotīte, cepamais siets,

\r

- galda piederumi: karote, nazis, dakša.

\r

Virtuve izceļas ar inovatīvu, mūsdienīgu dizainu un spožu krāsu paleti - zilas krāsas kombinācija ar sarkaniem un laima zaļiem elementiem rosina un piesaista rotaļāties, tikai paskatoties uz to. Rotaļlietā ir 22 elementi, kas nepieciešami jebkurai klasiskai virtuvei. Rotaļlietu plīts ir divi izgaismoti degļi ar neatkarīgiem slēdžiem. Kad tie ir ieslēgti, bērns dzirdēs gatavošanas skaņu. Vēl viena virtuves komplekta priekšrocība topošajam pavāram ir tā, ka cepeškrāsnī ir iebūvēts ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis vai taimeris. Kad tā ir ieslēgta, bērns dzirdēs krāsnij līdzīgu skaņu un ieslēgsies gaisma tās iekšpusē. Pēc noteikta laika virtuve izslēdzas.

\r

Virtuves izmēri:

\r

- 60 cm x 27 cm x 41 cm.

- 60 cm x 27 cm x 41 cm.

\r

Paketes izmēri:

\r

- 60 cm x 40 cm x 9 cm.

- 60 cm x 40 cm x 9 cm.\r

Kāro sastāvdaļu izmēra dēļ rotaļlieta ir piemērota visiem maziem bērniem, kas vecāki par 3 gadiem. Gludā forma un asu galu neesamība padara to drošu lietošanā. Komplektu darbina 3 AA 1,5 V baterijas, kas nav iekļautas komplektā. Visas sastāvdaļas ir izgatavotas no apstiprinātas, izturīgas un stabilas plastmasas, tāpēc rotaļlieta ir sertificēta ar CE sertifikātu. Virtuvīte ir iepakota lielā, ērtā kastē, kas atvieglo pārvietošanu un uzglabāšanu.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133898
  • Ražotājs: L-Toys
  • Virtuves augstums, cm: no 51 līdz 100
  • Materiāls: plastmasas
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT