L-Toys Bezvadu dzelzceļa komplekts ar sliedēm 350 cm

-12%
L-Toys Bezvadu dzelzceļa komplekts ar sliedēm 350 cm
Padidinti+
29,99€
33,99€
Ietaupiet: 4,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Daudziem cilvēkiem "dāvanas Ziemassvētku eglītei" automātiski atsauc atmiņā Ziemassvētku ģimenes filmas, kurās ģimene skatās, kā vilciens brauc pa tikko ierīkotajām sliedēm. Ar dīzeļlokomotīves komplektu jūs varat radīt tādu pašu atmosfēru mājās!

\r

Galvenais vagons - lokomotīve - ir rotāts ar košām detaļām. Transportlīdzekļa virsbūvi veido brūni konstrukcijas elementi un sudraba bamperis. Vagoni ir stilizēti 3 dažādiem mērķiem: ogļu vagons, pasažieru vagons un cisternu vagons. To riteņi padara tos ideāli piemērotus braukšanai pa grīdu un pa sliežu ceļiem. Attiecībā uz sliedēm komplekts sastāv no 16 apaļiem un 8 taisniem gabaliņiem, tāpēc var izveidot apaļas, ovālas vai noapaļotas kvadrātveida sliedes.

\r

Lokomotīvei ir arī gaismas un skaļrunis, lai spēlēšanās ar visu komplektu būtu jautrāka. Tam nepieciešamas 4 AA baterijas (nav iekļautas komplektā). Viss komplekts ir iesaiņots gaumīgā tumšā kastē ar logu, kurā redzama lokomotīve un vagoni.

\r

Vagona izmēri:
22 x 7,5 x 6 cm

\r

Vagona izmēri:
56 x 37 x 8 cm

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133959
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT