L-Toys Vilciens Vilciena akumulatora sliedes 28 gab.

-41%
L-Toys Vilciens Vilciena akumulatora sliedes 28 gab.
Padidinti+
29,99€
49,99€
Ietaupiet: 20,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Dzelzceļa baterijas 28 elementi

\r

Vilcieniņš ir lielisks rotaļu vilciens, kas nodrošinās stundām ilgu izklaidi un nodarbinās bērnus. Konstruējot dažādas rotaļu vilciena sliedes, jūs rosināsiet bērna vēlmi iepazīt inženierzinātņu brīnumus un burvību, ko rada kaut kas, kas var kustēties. Jūsu bērna iztēle un manuālās prasmes būs ļoti attīstītas. Mazo vilcienu entuziastu sejās iemirdzēsies smaids.

\r

Vilcieniņu konstruēšanas komplektā ietilpst fantastisks sliežu ceļu, klucīšu un piederumu klāsts. Tajos ietilpst taisnas un izliektas sliedes, koki un sliežu marķieri. Var uzbūvēt dažāda veida sliežu ceļus - 70 cm, 88 cm un visgarākos, pat 111 cm garus !

\r

Vilcieniņš ir unikāls, jo to darbina baterijas, tāpēc jūsu bērns ne tikai uzbūvēs savu vilcienu, bet arī izbaudīs skaņas un gaismas efektus. Tas veicina iztēli rosinošu rotaļu, jo reālistiskas vilciena skaņas, sliežu ceļa zīmes un gaismas rāda ceļu, pa kuru jābrauc.

\r

Sliežu ceļam ir daudz mazu un vienkāršu detaļu, kas to padara unikālu

.\r

Komplekts sastāv no 28 detaļām:

\r

Detaļas sliežu ceļa būvēšanai

\r

-ceļu zīmes, ko var izvietot gar vilciena maršrutu

\r

- vilciens

\r

- 2 vagoni

\r

\r

Braukšanas sliežu garums: garākais aptuveni 111 cm

\r

\r

Vilciena izmēri:

\r

19 cm x 4 cm x 6 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

59 cm x 34 cm x 6,5 cm

\r

\r

Komplektu darbina trīs AA 1,5 V baterijas, kas nav iekļautas komplektā. Vilcieniņš ir piemērots bērniem, kas vecāki par 3 gadiem. Rotaļlieta ir sertificēta CE un atbilst standartam EN 71. Tā ir iepakota kartona kastē, tāpēc tā ir piemērota kā dāvana bērnam.

\r

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133882
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT