RMZ Kids Saver 3+ melns Interaktīvās funkcijas + ATM karte

-34%
RMZ Kids Saver 3+ melns Interaktīvās funkcijas + ATM karte
Padidinti+
19,99€
29,99€
Ietaupiet: 10,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Specifikācija

Automātiskā kase ar POLY NOMINAL

Automātiskā kase ar bankomāta karti un PIN bloķēšanu

Ievietojiet karti, ievadiet PIN kodu un izvēlieties veicamo darījumu. Šī neparastā krājkase ļaus jums arī sekot līdzi saviem uzkrājumiem - ierīce pastāvīgi rādīs jūsu konta atlikumu, kā arī parādīs, cik daudz laika un naudas jums vēl pietrūkst līdz vēlamajai uzkrājuma summai. Naudas krājkasīte skaita nominālvērtības zlotos (Polijas monētās). BANKNOTU DEPOSITĒŠANA: Nospiediet pogu DEPOSIT BANKNOTES, ievadiet uz tastatūras nominālu, kuru vēlaties iemaksāt, vēlreiz nospiediet pogu BANKNOTES - iemaksa ir ievadīta. Monētu iemaksa: lai iemaksātu monētas ar nominālvērtību no 5 PLN līdz 2gr, vienkārši ievietojiet monētas bankomātā, izmantojot monētu ievadi. Skaidras naudas izņemšana: 2 reizes nospiediet pogu WITHDRAWAL, ievadiet summu, ko vēlaties izņemt, pēc tam ievadiet savu PIN kodu (pēc noklusējuma 0000), izdzirdēsiet skaņas signālu, kas norāda, ka izņemat naudu, virs ekrāna iedegsies lampiņa un atvērsies naudas atvilktne. Ja atvilktne būs atvērta pārāk ilgi, atskanēs skaņas signāls. Iestatiet datumu un laiku: nospiediet (CLOCK) pogu uz 2 sekundēm, displejā parādīsies mirgojošs "0", ievadiet pareizo datumu un laiku. Lai pārslēgtos uz kalkulatoru, nospiediet (CLOCK) 3 reizes. Ietaupīšanas režīms. Lai pārbaudītu iestatīto summu, nospiediet TARGET, un lai pārbaudītu atlikušo dienu skaitu līdz mērķa sasniegšanai, nospiediet NUMBER OF DAYS. Lai pārbaudītu, cik daudz naudas jums pietrūkst līdz mērķim, nospiediet pogu AMOUNT.

Features

- Atpazīst Polijas nominālus,- Automātiski aprēķina naudas atlikumu,- Veic naudas izņemšanu, ievadot PIN kodu,- Ir iespēja izveidot uzkrājumu plānu,- Pulksteņa funkcija,- Kalkulatora funkcija

Dimensijas

Piggy bank ar aptuveni 1,5 milj. 14,5 cm x 16 cm x 22 cm,- iepakojums aptuveni 23 cm x 16,5 cm x 18,5 cm

Uzlāde

- 3 aa 1,5 V baterijas (nav iekļautas)

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT