UK Krāsains ruļlis Ūdens rotaļlieta vanna bērniem PTP04802

-47%
UK Krāsains ruļlis Ūdens rotaļlieta vanna bērniem PTP04802
Padidinti+
6,99€
12,99€
Ietaupiet: 6,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Krāsainais vijums ir rotaļlieta, ar kuru var spēlēties ūdenī vannā. Rotaļlieta ir piestiprināta uz piesūcekņiem, tāpēc to var viegli piestiprināt pie vannas istabas flīzēm vai vannas vai dušas sienas. Komplektā ietilpst arī sietiņš un kolektors ūdens izliešanai.

\r

Kā spēlēt?
Ar dušas rokturi var uzliet ūdeni uz rotaļlietas no augšas vai ar sietiņu un savācēju. Mīksto krāsu krūzes kustas, bērnam lejot ūdeni, mācot kustības un atgriezeniskās saites jēdzienu. Stimulē motorisko attīstību, kognitīvās funkcijas un kustību koordināciju. Rotaļu laikā bērns var mācīties krāsas, skaitīt un veidot dažādus stāstus. Jūsu bērns noteikti atradīs daudz ideju. Šī vannas rotaļlieta ir viegli saliekama un izjaucama, tāpēc to var pārvietot uz vannas, dušas vai baseina sienām. Visapkārt virpuļos krāsainu krūzīšu varavīksne. Kad ūdens ritenis griežas, ūdens šļakstīs un stimulēs bērna dzirdi.

\r

V komplektā ietilpst:
- spole ar 6 krāsainiem taustekļiem
- sietiņš
- tausteklis

Izmēri:
- spole 14 x 14 x 7 cm
- sietiņš 16 x 9 x 5 cm

\r

Komplekts ir ļoti estētisks, skaisti izgatavots, skaistās krāsās un sniegs jūsu bērnam daudz jautras, pozitīvas spēles. Veikalā "" jūs atradīsiet dažādas vannas rotaļlietas. Komplekts ir iesaiņots kartona kastē, tāpēc tas ir ideāli piemērots dāvināšanai.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133128
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT