Lielbritānija Peldošā pīle vanna skuveklis duša PTP04271

-21%
Lielbritānija Peldošā pīle vanna skuveklis duša PTP04271
Padidinti+
19,99€
24,99€
Ietaupiet: 5,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Mīlīgā peldošā pīle ir unikāla rotaļlieta vannai ar superūdeni, baseina komplekts, kas lieliski piemērots visiem garu vannu cienītājiem. Peldošā pīle noteikti sagādās daudz jautrības, kā arī būs lielisks stimuls tiem, kam nepatīk katru dienu doties uz tualeti. Lielā pīle ar maināmiem aksesuāriem ļauj un mudina bērnu radoši rotaļāties, radot jautras aktivitātes vannā. Tātad viss, kas jums jādara, ir jāieliek baterijas, jānovieto pīle uz ūdens virsmas, jānospiež poga, kas aktivizē ūdens sūknēšanas sistēmu, un jāuzliek izvēlētais uzgalis. Peldošā pīle darbojas kā ūdens sūknis, un ar dažādiem maināmiem uzgaļiem, kas piestiprināti pie pīles, var dažādi smidzināt, virpuļot un izsmidzināt ūdeni.Galvenās priekšrocības:
- ļoti viegli vadāms mazam bērnam
- viegli lietojama ieslēgšanas/izslēgšanas poga
- attīsta acu un roku koordināciju
- darbojas ar akumulatoru, darbojas ar sistēmu, kas sūknē ūdeni no vannas
- trīs mazas maināmas pīles, ko var novietot uz peldošās pīles muguras, lai iegūtu dažādas ūdens atrakcijas (pīle ar zobratiņu izsmidzina ūdeni no zobratiņa un sedziņas, pīle ar caurumiem virs galvas izsmidzina ūdeni no galvas un sedziņas, pīle ar caurumiem spārnos izsmidzina ūdeni no spārniem un sedziņas) Komplektā ietilpst:
- peldoša liela pīļu laiva
- 3 mazas pīles,
- 1 dušas galva
- 4 dušas sprauslas
- 2 piesūcekņi
- 1 tālruņa turētājs
- 1 skrūvgriezis

\r

Vannas komplekts izgatavots no plastmasas. Noapaļotās malas padara rotaļlietu drošu maziem bērniem. Iebūvētais blīvējums nodrošinās, ka krāns un visas ķēdītes ir izolētas, lai novērstu ūdens iekļūšanu. Rotaļlieta piedāvā daudz veidu, kā izpētīt un bezgalīgi spēlēties ar ūdeni.

\r

Izmēri:
- lielā pīle 15 cm x 12 cm x 8 cm
- mazā pīle aptuveni 1,5 cm x 12 cm x 8 cm
- mazā pīle aptuveni 1,5 cm x 2,5 cm. 6,5 cm x 3 cm
- dušas uzgalis 5 cm x 3 cm
- raķetes uzgalis 7,5 cm x 4 cm

\r

Rotaļlietas darbina 3 x 1,5 V AA baterijas (nav iekļautas komplektā). Rotaļlieta ir estētiska un izgatavota reālistiskās krāsās. Visas rotaļlietas ir iepakotas krāsainā kastītē, kas lieliski piemērota dāvināšanai. Lielāko vannas rotaļlietu klāstu atradīsiet vietnē ".

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133083
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: mēneši: 18+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT