Moover Bērnudārza braucamais 880305

-38%
Moover Bērnudārza braucamais 880305
Padidinti+
89,99€
145,00€
Ietaupiet: 55,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Dabiskās krāsaskoka bērnistabas atrakcija ir veidota retro stilā. Tas ir pārdomāts līdz sīkākajai detaļai un būs ideāli piemērots kā papildinājums bērnistabas aprīkojumam. Moover rotaļlieta ir no kolekcijas, kas paredzēta bērniem vecumā no 2 līdz 6 gadiem.

Tikai dabīgi materiāli

Rotaļlieta ir pilnībā izgatavota no dabīga 10 mm bieza liepas finiera un dubultiem koka riteņiem, kas pabeigti ar gumiju. Riteņi ir pārklāti ar ekoloģiski sertificētu krāsu, tāpēc vecākiem nav jāuztraucas par alergēnām vielām.

Neslīdoša pamatne

Vai esat noguris no trokšņainām rotaļlietām? Izmantotie pretslīdes riteņi samazina kaitinošo troksni. Turklāt šis risinājums pasargā mūsu dzīvokļa grīdas un pašu rotaļlietu no nodiluma. Kā zināms, katrs ezīši pārvietojas savā tempā. Riteņu polsterējums samazina braucamrīka maksimālo ātrumu un ļauj to individuāli pielāgot lietotājam. Tajā pašā laikā rotaļlieta nezaudē savu vieglumu.

Izstrādājums ir izturīgs

Pirmsskolas vecuma braucamrīks ir pilnībā stabils un nenokarājas. Automašīnā iestrādātie riteņi papildus pasargā rāmi no apgāšanās. Jūsu bērns var iekāpt un braukt ar to bez raizēm. Transportlīdzeklis pārvietojas gan uz priekšu, gan atpakaļ. To ir viegli pagriezt un pagriezt, pateicoties īpašajam mehānismam, kas savieno vilcēju ar puspiekabi. Bērns, kas mācās braukt, cenšas saglabāt līdzsvaru un stabilitāti. Tomēr tas ne vienmēr izdodas uzreiz. Tāpēc visas kravas automašīnas malas ir noapaļotas, lai nodrošinātu mazuļa drošību. Robustais izpildījums palielina rotaļlietas vērtību un vairo bērnu un viņu vecāku uzticību zīmolam.
Kad zīdainis rotaļlietu izmanto kā braucamo, piekabe darbojas kā sēdeklis. Ja viņam apnīk braukšana, viņš var sākt pārvadāt lelles, klucīšus vai citas savas rotaļlietas piekabes glabāšanas nodalījumā.

Izstrādāts atbilstoši bērnu vajadzībām

Rotaļlieta ir izstrādāta, ņemot vērā bērnu uzvedību un vajadzības. Dānijas speciālisti veica pētījumu par bērnu maņu reakcijām. Viņi koncentrējās uz to, kas visvairāk piesaista bērnu uzmanību. Ar ko viņiem patīk spēlēties. Kādas krāsas rotaļlieta piesaista viņu uzmanību. No kāda materiāla rotaļlieta ir izgatavota, ka viņi pēc tās sniedzas pirmie. Izstrādājot rotaļlietu, ražotāji balstījās uz iegūto informāciju. Rotaļlietas detaļas ir pilnveidotas tā, lai tā kalpotu ne vienu vien reizi vien.

Spēles priekšrocības
Nodrošiniet pareizu bērna attīstību. Mazulis mācās, spēlējoties ar lellēm vai automašīnām. Spēlēšanās ar transportlīdzekļiem attīsta bērnu iztēli un rosina viņus pētīt un vingrināt motoriku. Rotaļlieta kravas automašīna attīsta maņu integrāciju un stimulē bērna maņas. Rotaļlieta veicina arī turpmākas motoriskās aktivitātes.

Rotaļlietas salikšana

Pirmsskolas vecuma bērna braucamrīks tiek piegādāts pilnībā samontēts un gatavs lietošanai. Viss, kas jums jādara, ir jāuzliek riteņi, un jūs esat gatavs doties ceļā! Rotaļlietas salikšana kopā ar vecākiem ir ļoti jautra mazulim. Rotaļlieta ir piemērota bērniem, kas vecāki par 2 gadiem.

Nedaudz par pašu zīmolu
Dānijas uzņēmums Moover specializējas koka rotaļlietu ražošanā. Izstrādātas, pamatojoties uz bērnu uzvedību, izstrādātas, lai attīstītu un mācītu. Ražotāja piedāvājumā ir dažāda veida mēbeles lellēm, automašīnas zēniem vai puzles un piekariņi maziem bērniem. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi konstruētas, tās kalpos daudzām paaudzēm. Atdzīviniet bērnības atmiņas, apbrīnojiet savu bērnu ar gadiem senu rotaļlietu un atklājiet bērnu pasauli no jauna. Moover attaisnos jūsu cerības.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121260
  • Ražotājs: Moover
  • Vecums: gadi: 2+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT