Mazuļu braucamrīks dabīgā koka Moover 38887

-36%
Mazuļu braucamrīks dabīgā koka Moover 38887
Padidinti+
69,99€
109,00€
Ietaupiet: 39,01€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Koka braucamrīks valdzina ar savu precīzo, retro stilā saglabāto apstrādi. Classic Big sērijas rotaļlieta ir ērts risinājums lieliskai izklaidei jūsu bērnam.
Atdzīviniet bērnības atmiņas, apburiet savu mazuli ar gadiem senu rotaļlietu un no jauna atklājiet bērna pasauli.

Tikai dabīgi materiāli
Rotaļlieta ir pilnībā izgatavota no dabīga 10 mm bieza liepas finiera un koka riteņiem, kas pabeigti ar gumiju. Kravas automašīna ir nokrāsota ar ekoloģiski sertificētu krāsu. Tāpēc nav jābaidās, ka vielas sensibilizēs jūsu mazuli.

Pretslīdoša grīda
Noguris no trokšņainām rotaļlietām? Izmantotie pretslīdes riteņi samazina kaitinošo troksni. Turklāt šis risinājums pasargā mūsu dzīvokļa grīdas un pašu rotaļlietu no nodiluma. Kā zināms, katrs ezīši pārvietojas savā tempā. Riteņu polsterējums samazina braucamrīka maksimālo ātrumu un ļauj to individuāli pielāgot lietotājam. Tajā pašā laikā rotaļlieta nezaudē savu vieglumu.

Izturīga izgatavošana
Braucamrīks ir pilnībā stabils un nenokarājas. Automobilī iebūvētie riteņi papildus pasargā rāmi no apgāšanās. Bērns var iekāpt un braukt ar to bez bailēm. Transportlīdzeklis pārvietojas gan uz priekšu, gan atpakaļ. Bērns, kurš mācās braukt, cenšas saglabāt līdzsvaru un stabilitāti. Tomēr ne vienmēr tas izdodas uzreiz. Tāpēc visas celtņa malas ir noapaļotas, lai nodrošinātu mazuļa drošību. Pamatīgais izpildījums palielina rotaļlietas vērtību un vairo bērnu un viņu vecāku uzticību zīmolam.
The vehicle has a removable storage flap that doubles as a seat in the case of the child's ride-on. Kad bērnam apniks braukt, viņš var sākt pārvadāt lelles un citas savas rotaļlietas transportlīdzekļa piekabē. Spēlējoties aizmugurējo vāku var arī noņemt, lai izveidotu automašīnu bez sāniem garu priekšmetu pārvadāšanai.

Izstrādāts atbilstoši bērnu vajadzībām
Rotaļlieta ir izveidota, ņemot vērā bērnu uzvedību un viņu vajadzības. Dānijas speciālisti veica pētījumu par bērnu sensorajām reakcijām. Viņi koncentrējās uz to, kas visvairāk piesaista bērnu uzmanību. Ar ko viņiem patīk spēlēties. Kādas krāsas rotaļlieta piesaista viņu uzmanību. No kāda materiāla rotaļlieta ir izgatavota, lai viņi to aizsniegtu pirmie. Izstrādājot rotaļlietu, ražotāji balstījās uz iegūto informāciju. Rotaļlietas detaļas ir pilnveidotas tā, lai tā kalpotu ne vienu vien reizi vien.

Ieguvumi no rotaļām ar
Nodrošiniet pareizu bērna attīstību. Leļļu vai mašīnu pārvadāšana piekabē apvieno izklaidi un mācīšanos. Spēlējoties ar automašīnām, tiek attīstīta iztēle, kā arī veicināti atklājumi un motoriskās prasmes. Rotaļlieta attīsta maņu integrāciju un stimulē bērna maņas. Rotaļlieta veicina arī turpmākas motoriskās aktivitātes.

Rotaļlietas montāža

Moover zīmola piedāvātais braucamrīks maziem bērniem tiek piegādāts plakanā kartona kastē ar detaļām, kas jāsaliek. Uzņēmums ir izmantojis īpašu Moover snap sistēmu, lai rotaļlietu saliktu ātri un viegli. Montāžai nav nepieciešami nekādi instrumenti, un viss process aizņem tikai dažas minūtes. Sekojiet komplektā iekļautajām instrukcijām. Rotaļlietā nav mazu detaļu, tāpēc tā ir piemērota rotaļām bērniem, kas vecāki par 12 mēnešiem.

Nedaudz par pašu zīmolu
Dānijas uzņēmums Moover specializējas koka rotaļlietu ražošanā. Izstrādātas, pamatojoties uz bērnu uzvedību, izstrādātas, lai attīstītu un mācītu. Ražotāja piedāvājumā ir dažāda veida mēbeles lellēm, automašīnas zēniem vai puzles un piekariņi maziem bērniem. Rūpīgi pārdomātas katrā detaļā, oriģināli izstrādātas un pamatīgi konstruētas, tās kalpos daudzām paaudzēm. Moover attaisnos jūsu cerības.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 121255
  • Ražotājs: Moover
  • Vecums: gadi: 1+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT