Walker MLT1873 Grey NEW

-46%
Walker MLT1873 Grey NEW
Padidinti+
39,99€
73,99€
Ietaupiet: 34,00€
Nav noliktavā

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Piemērots bērniem no 6 mēnešu vecuma

\r

Komplektīgi drošs mazulim

\r

No triecienizturīgs materiāls

\r

Regulējams sēdekļa augstums

\r

Multimediju panelis ( melodijas un LED gaisma)

\r

Pagriežamie riteņi

\r

Apdrošināšanas sistēma pret apgāšanos

\r

Aizņemams vāks - viegla tīrīšana

\r

Sertifikāti EN71, CE

\r

Ecotoys zīmols

\r

Bērniem ir jāapgūst daudzas prasmes, pirms viņi var spert pirmos patstāvīgos soļus. Lai iemācītos staigāt, nepieciešami spēcīgi muskuļi, pareiza stāja un labs līdzsvars. Staigulītis palīdzēs jūsu bērnam spert pirmos soļus, lai viņš ātrāk attīstītu savas prasmes. Jau pēc dažiem mēģinājumiem jūsu mazulis varēs patstāvīgi pārvietoties un doties, kur vien vēlas. Viņš iepazīs apkārtējo vidi no pavisam citas, vertikālas perspektīvas.

\r

Bērniņa staigulīša materiāls ir ļoti izturīgs, taču elastīgs, tāpēc nav jāuztraucas par staigulīša bojājumiem, bērnam klīstot. Ja sēdeklītis kļūst netīrs, pārvalku var noņemt un pēc tam izmazgāt veļas mazgājamajā mašīnā.

\r

Divas dzeltenas pogas aktivizē LED gaismiņas un patīkamas melodijas, kuru ir 12. Stūres rata centrā ir skaņa, bet instrumentu paneļa sānos - grabulīši. Panelis ir noņemams, tāpēc jūsu mazulis var ar to spēlēties jebkurā vietā.

\r

Rotaļlaukumam ir 3 pakāpju augstuma regulēšana, tāpēc tas pielāgojas bērna augumam. Mīkstais, ērtais, īpaši veidotais sēdeklis nodrošina mugurkaulam draudzīgu pozu. Regulēšanas diapazons: 50 - 54 cm.

\r

Abi šasijas priekšējie riteņi ir atbildīgi par griešanos pareizajā virzienā. To rotācija ļauj bērnam bez piepūles pārvietoties pa grīdu.

\r

Galējie dubultie riteņi ir izgatavoti no silikona, tāpēc tie nesaskrāpē grīdu un nodrošina labāku saķeri.

\r

Salokāmā konstrukcija ļauj ietaupīt vietu, glabājot staigulīti, un ļauj to ērti ņemt līdzi ģimenes ceļojumos. Pats locīšanas mehānisms ir izstrādāts tā, lai to varētu salocīt vienā mirklī, neizmantojot lielu spēku.

\r

Izmērs: 69 cm

\r

Platums: 55 cm

\r

Regulējams augstums: 50 cm - 54 cm

\r

Patēriņš: no 6 mēnešu vecuma

\r

Drīkstamais bērna svars: līdz 12 kg

\r

Multimediju panelis: Jā

\r

Pagriežamie riteņi: Jā

\r

Elektropadeve: 2 x AA (nav iekļauts komplektā)

\r

Konstrukcija: salokāms

\r

Sertifikācija: CE, EN71

\r

Ražotājs: ECOTOYS

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT