L-Toys DIY pērlītes juvelierizstrādājumu aproču izgatavošanai

-12%
L-Toys DIY pērlītes juvelierizstrādājumu aproču izgatavošanai
Padidinti+
14,99€
16,99€
Ietaupiet: 2,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Kroņi DIY juvelierizstrādājumu aproču izgatavošanai

\r

Komplektā ir tūbiņa, kas piepildīta ar dažādu formu, rakstu un izmēru krāsainām pērlītēm. Šīs pērlītes ir galvenais materiāls rotaslietu izgatavošanai, tāpēc bērni var izvēlēties no dažādiem rakstiem un izveidot interesantus dizainus.

\r

Komplektā ir deviņas dažāda platuma un krāsu virtenes. Šīs auklas ir nepieciešamas, lai izgatavotu dažāda veida rotaslietas, piemēram, aproces, kaklarotas un auskarus. Ar tām bērni var personalizēt savus dizainus, izvēloties auklas, kas atbilst viņu stilam.

\r

Komplektā ir dažādu krāsu pērlītes, piemēram, sudraba vai zelta krāsā. Šīs pērlītes piešķir rotaslietu dizainam eleganci un unikalitāti.

\r

Viens no unikālajiem komplekta elementiem ir kubveida formas pērlītes ar burtiem. Tajās var būt dažādi kodi vai uzraksti, kurus var izmantot rotaslietu personalizēšanai. Bērni var izveidot aproces vai kaklarotas ar vārdiem, vārdiem vai citiem nozīmīgiem vēstījumiem.

"DIY" rotaslietu izgatavošanas komplekts mudina bērnus izpaust savu radošumu un attīstīt rokdarbu prasmes. Tas ļauj viņiem izveidot unikālas un personalizētas rotaslietas, ko viņi var valkāt vai dāvināt saviem mīļajiem. Turklāt ir ļoti jautri izmēģināt savas dizaina prasmes un radīt savu rotaslietu stilu.

\r

Komplekta saturs :

\r

- caurulīte ar pērlītēm

\r

- pērlītes ar burtiem

\r

- 9 auklas

\r

- aproces piekariņi

\r

- oriģināla kaste

\r

Paketes izmēri :

\r

25 cm x 27 cm x 9 cm

\r

Tas ir CE sertificēts un atbilst EN71. Rotaļlieta ir piemērota bērniem, kas vecāki par 6 gadiem.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 134002
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 6+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT