L-Toys Creative 3D Pen Blue 3D printera uzpilde

-27%
L-Toys Creative 3D Pen Blue 3D printera uzpilde
Padidinti+
29,99€
40,99€
Ietaupiet: 11,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Liels 3D drukāšanas pildspalvu komplekts un konteiners

\r

Zilā krāsa

\r

Ideāli piemērots rotaļām un mācībām! Attīsta bērna roku veiklību, iztēli un motoriku. 3D drukāšanas tehnoloģija ļauj mums radīt iespaidīgas, izturīgas formas, dizainus un modeļus, kurus var izmantot ne tikai dekorēšanai, rotaļām, bet arī mācībām. 3D pildspalva ir ierīce, kas ļaus mums sākt šāda veida risinājumu izmantošanas piedzīvojumu. Tā atbalsta abas PCL kasetnes.

\r

Abi materiāli atšķiras ar savām īpašībām un estētiski ļauj panākt ar 3D pildspalvu radīto dizainu atšķirīgu spīdumu. 3D pildspalvu ir viegli lietot, un, lai sāktu darbu, tā ir tikai jāpieslēdz elektrotīklam. 3D pildspalva ir ierīce, ar kuru mēs varam izveidot jebkuru vēlamo formu vai attēlu, viss ir atkarīgs no mūsu iztēles.

\r

Šī pildspalva sagādās prieku gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tā ir ierīce, kas katru reizi radīs fantastiskas trīsdimensiju formas. Tā veicina radošo iztēli.

\r

Funkcija:

\r

Lai sāktu lietot, pievienojiet pildspalvu ar kabeli pie barošanas avota un nospiediet sākuma pogu. Kad pildspalva būs gatava lietošanai, uz ierīces esošais LED indikators mainīs krāsu. Pēc tam vienkārši ievietojiet filamentu pildspalvā paredzētajā slotā, un jūs varat sākt radīt. Ja vēlaties mainīt krāsu, vienkārši izņemiet iepriekš ievietoto filamentu un nomainiet to ar citas izvēlētās krāsas kārtridžu.

\r

Pierīcei nav nepieciešama piekļuve datoram. 3D pildspalva ir ērta un viegli lietojama. Tās konturētā forma un vieglais svars ļauj tai lieliski pieguļ rokai, tāpēc lietotājs nejūt nogurumu, strādājot un spēlējoties. Pildspalvu ir viegli turēt rokās. Dažādu krāsu filamenti ļauj veidot interesantus dizainus, kas noteikti ietekmē attīstības iespējas tiem, kuri sāk savu piedzīvojumu ar 3D drukāšanu. Filamenti ir izgatavoti no PCL.

\r

Filaments ir izgatavots no pārtikas PCL, bioloģiski noārdāma materiāla, kas ir videi draudzīgs un videi nekaitīgs.

\r

Rotaļlietas izmēri:

\r

14 cm x 4 cm x 4 cm

\r

Paketes izmēri:

\r

21 cm x 11 cm x 6 cm

\r

Bērniem no 3 gadu vecuma. Atbilst EN71 standartam un CE sertifikāts.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133810
  • Ražotājs: L-Toys
  • Vecums: gadi: 6+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT