Lielbritānija Plastmasas komplekts krāso savus dekoratīvos akmeņus PTP04697

-51%
Lielbritānija Plastmasas komplekts krāso savus dekoratīvos akmeņus PTP04697
Padidinti+
9,99€
19,99€
Ietaupiet: 10,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Krāsojamo akmeņu radošais komplekts ir komplekts ikvienam māksliniekam - gan lielam, gan mazam. Komplektā ir desmit dažādu izmēru un faktūru akmeņi. Izmantojot komplektā iekļautās krāsas, var izrotāt akmeņus pēc savas fantāzijas, kā arī izveidot krāsainus fonus un ilustrācijas, izmantojot komplektā iekļauto bilžu grāmatu. Grāmatā ir iekļauti dažādi motīvi, kas noteikti iedvesmos mazos māksliniekus. Komplekta izcilība ir komplektā iekļautie ūdens tetovējumi un pielīmējamās acis, kas sniegs vēl vairāk dekorēšanas iespēju. Gatavie darbi var būt lepnums, lielisks bērna istabas rotājums vai oriģināla dāvana.

\r

Komplektā ietilpst:
- 10 akmeņi
- 12 krāsu
- 2 krāsu otas
- tetovējumi
- sūklis
- četri acu pāri

\r

Jūs varat izveidot kaut ko skaistu drošā un vienkāršā veidā bez īpaša aprīkojuma. Radošie rokdarbi lieliski attīsta roku un acu koordināciju, veiklību, iztēli un koncentrēšanās spējas. Šis komplekts attīstīs jūsu rokdarbu un mākslinieciskās prasmes un sniegs jums gandarījumu par darbu ar rokām.
Komplekts ir iesaiņots skaistā kastītē - ideāli piemērots dāvanām.

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133112
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 6+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT