Lielbritānijas fermas uzlīmes albums Dzīvnieki Dārzeņi PTP04764

-38%
Lielbritānijas fermas uzlīmes albums Dzīvnieki Dārzeņi PTP04764
Padidinti+
4,99€
7,99€
Ietaupiet: 3,00€

Kāpēc iepirkties pie mums?

Labākās cenas garantija:
Mēs strādājam pa tiešo ar ražotājiem.
Mums nav veikalu, kuru uzturēšana ir ļoti dārga.
Mēs apkalpojām vairāk nekā 50 000 klientu
Iespēja apmaksāt pasūtījumu skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī

APRAKSTS

Firmas uzlīmju albums ir lieliska jautra ideja katram radošam bērnam. Tāpēc izklaidējieties, veidojot savu pirmo albumu. Izveidojiet un izveidojiet savu fermu ar uzlīmju komplektu un redzēsiet, cik daudz interesantu lietu notiek fermā.
Firmā nevar garlaikoties, tur ir trokšņaini, jautri un vienmēr kaut kas notiek. Jūsu mazulis lieliski pavadīs laiku šādā kompānijā un vidē. Uzlīmes var izmantot arī daudzās citās spēlēs vai dažādu bērnu zīmējumu dekorēšanai.

\r

Zaķeroties spēlē, jūsu mazulis iepazīst mājdzīvnieku pasauli, attīsta precizitāti un precizitāti, trenē mazos pirkstiņus, kā arī mācās pacietību un koncentrēšanos.

\r

komplektā ietilpst:
- Albums
- Uzlīmes

\r

Līmlapiņas ir pirmās izglītojošās aktivitātes, ko mazuļi var veikt patstāvīgi. Viņi ar aizrautību tās īsteno un izbauda jautrību.
Daudzpusīgu dažādu veidu uzlīmju grāmatiņu, pantiņu, stāstu un stāstiņu, stāstu, krāsojamo grāmatu, mīklu un mīklu u. c. grāmatu bērniem klāstu var atrast ""!

Produkta tonis vai dizaina detaļa var atšķirties no fotoattēlā redzamā. Aprakstā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Izņēmuma gadījumos preču atlikums noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc pastāv iespēja, ka piegādes noteikumi var atšķirties no pasūtījuma veikšanas brīdī norādītajiem un/vai nespēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai izpildīs tikai daļu no tā (šādos gadījumos Pircējs par to tiek nekavējoties informēts).

CE CE marķējums ir izstrādājuma ražotāja apliecinājums, ka prece atbilst uz to attiecināmo Eiropas Komisijas direktīvu prasībām.

Informācija
  • Preces kods: 133097
  • Ražotājs: JOK
  • Vecums: gadi: 3+
Komentāri
Līdzīgi preces, JUMS VARĒTU PATIKT